YEREL HABERLER - 23 Şubat 2013 Cumartesi 10:33

ÖОDER MERKEZ YÖNETİMİNDEN ERZURUM ŞUBESİNE ZİYARET

A
A
A
ÖОDER MERKEZ YÖNETİMİNDEN ERZURUM ŞUBESİNE ZİYARET

ÖО-DER Genel merkez yöneticileri başlattığı illeri ziyaret kapsamında Erzurum şubesini ziyaret ettiler. Ziyarete Teşkilat Başkan Yardımcısı Numan Gökmen ve Denetim kurulu üyesi İsmail Baldan katıldı.
ÖО-DER Erzurum şubesinde il yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirilen merkez yöneticileri toplantıda Erzurum Şubesi ile ilgili bilgi veren Şube Başkanı Abdullah İkinci, İl bazında üç merkez ilçeyi kurduklarını il yönetimini kurduklarını bundan sonra ilçeleri kurmaya ve okul temsilciliklerini oluşturmaya başladıklarını belirtti. İkinci, ``2012 yılında beş tane salon programı yapıp üyelerimizi ve halkımızı bilinçlendirmeye çalıştık`` dedi.
Toplantıda Genel Merkez adına katılan İsmail Baldan ÖО-DER`in temel esaslarından bahsetti. Hz Ademden günümüze kadar iyi-kötü ,hak Batıl mücadelesinin olduğunu bu mücadelede kazananların Hakkın taraftarları olduklarını belirtti.
Genel Merkez adına katılan Numan Gökmen de konuşmasında ``İslam dünyasının büyük bir ifsatla yüz yüze olduğunu bir yandan askerleri ile Müslüman ülkeleri işgal ederken diğer yandan Tv dizileri, internet ve farklı araçlarla gençliği imandan, Kuran`dan uzaklaştırmaya çalışmaktadırlar. Bu ifsada karşı Milli Eğitim bakanlığına, öğretmenlerimize büyük görev düşüyor. ÖОDER olarak Milli ve manevi değerleri ön plana çıkardıklarını, İslamsız yani ruhsuz ve renksiz bir eğitimden Mevlanalar, Yunus Emreler, fatihler yetişmeyeceğini herkes bilmelidir. Değerlerimiz etrafında faaliyet yapan tüm dernek ve grupları kardeşimiz sayıyor ve seviyoruz. Ortak düşmanımız siyonizmdir. Yapmamız gereken onlardan daha çok çalışarak ifsada karşı durmak, gençlerimizi bunların elinden kurtarmak için maneviyat değerlerimiz etrafında çalışmalarımızı birlikte, organizeli bir şekilde yapmaktır. Çalışmalarımızda en büyük önderimiz, rehberimiz Resulullahtır. Musab Bin Ümeyr`in ortaya koyduğu fedakarlıktan, ümmetin yıldızları olan ashaptan dersler çıkarılmalıdır`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir