YEREL HABERLER - 26 Şubat 2013 Salı 13:35

HARİTA MÜHENDİSLERİ`NDEN BAŞKAN EVCİLMEN`E TEŞEKKÜR

A
A
A
HARİTA MÜHENDİSLERİ`NDEN BAŞKAN EVCİLMEN`E TEŞEKKÜR

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, kentin ilk imar planlarının bulunduğu arşivi açarak, genç meslektaşlarının yararlanmasını sağlayan Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen`e teşekkür ziyaretinde bulundu.
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Ramazan Eciş ve yönetim kurulu üyeleri, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen`i ziyaret etti. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası olarak Coğrafi Bilgi Sistemleri Günü çerçevesine düzenlenen etkinlikler kapsamında ``˜Antalya`nın İlk İmar ve Parselasyon Planları Sergisi` açtıklarını belirten Şube Başkanı Eciş, ``Çok büyük ilgi gören bu sergideki ilk imar planlarını Muratpaşa Belediyesi`nin arşivinden edindik. Genç harita mühendislerine örnek olabilecek, ders niteliğinde ve geçmişten günümüze ışık tutan bu ilk imar planlarını bizlere sergilenmek üzere veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen`e tüm üye arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum`` dedi.
Antalya`nın İlk İmar ve Parselasyon Planları`nı gün ışığına çıkarmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ise, ``Görevde bulunduğum 14 yıldır bu ilk imar planlarına gözüm gibi bakıyorum. Çok değerli bir kent mirası. Bu imar paftaları kent belleği için önemli belgelerdir. Daha önce belediye hizmet binamız içerisinde bu paftaları ilk kez sergilediğimizde büyük ilgi görmüştü. Aynı ilginin Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şubesi`nin düzenlediği sergide de büyük ilgi görmesi beni de mutlu etti`` diye konuştu.
Ziyarette, Muratpaşa Belediyesi`nin çeşitli projeleri hakkında da sohbet eden Antalya Şube Başkanı Ramazan Eciş, kent yararına olan projelerde oda olarak destek vermeye ve beraber çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
(SK-Y)
.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir