YEREL HABERLER - 15 Nisan 2017 Cumartesi 12:50

Servet Kuş, referandumla ilgili son mesajı verdi

A
A
A
Servet Kuş, referandumla ilgili son mesajı verdi

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, yarın yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu öncesinde, son mesajları verdi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Servet Kuş, yarın yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu öncesinde, son mesajları verdi.


16 Nisan sürecinde tüm parti teşkilatlarının, belediye başkanları, milletvekilleri ve AK Parti’ye gönül verenlerin yoğun bir çalışma yaptığını belirten Servet Kuş, "Yarınlarımız olan çocuklarımız, ülkemizin geleceği ve kaderi için önemli bir dönüm noktasındayız. 16 Nisan referandumu ülkemiz için büyük bir önem taşımaktadır. Yarın ülkemizin geleceğini oylayacağız ve 2023 yolunda önemli bir mesafe daha kaydedeceğiz. 16 Nisan’da ayrıca içeride ve dışarıdaki hainlere gerekli cevabımızı verip, ülkemizin üzerinde kimsenin gölge etmesine izin vermeyeceğiz" dedi. Teşkilat mensuplarının büyük emek ve özveri gösterdiğini anlatan Servet Kuş, "AK Parti olarak kararımızın evet olduğunu her fırsatta dile getirdik. Sağ olsun, tüm teşkilat mensuplarımız da bizimle birlikte vatandaşımıza ulaştı ve 16 Nisan’ın önemini anlattı. Üzerimizde büyük emeği olan tüm teşkilat mensuplarının hakkını helal etmesini diliyorum. AK kadroların emekleri boşa çıkmayacaktır ve ferasetli Türk milleti en doğru kararı verecektir" diye konuştu.


Bugün saat 15.00’da Uşak Belediyesi önünden başlayacak olan büyük yürüyüşü organize ettiklerini kaydeden Servet Kuş, "Ev, sokak, mahalle ve kahve toplantıları yaptık. Köylerimizin hepsine gittik ve halkımızla buluştuk. Tüm meslek gruplarına ulaştık ve çalışmalarımızı bugün yapacağımız yürüyüşle sonlandıracağız. Yarın sabah da ülkemizin kaderini oylamaya gideceğiz. 16 Nisan’ın tüm Türkiye’ye huzur ve bereket getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum" ifadesini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Selçuklu mirası bin 100 yıllık tarihi kale turizme kazandırılıyor Tarihi eserlerin ihyası ve restorasyonu konusunda önemli çalışmalar yürüten Çorum Belediyesi, tarihi kalenin restorasyon çalışmalarına devam ediyor. Çalışma kapsamında kalenin bedenlerinin restorasyonu, aydınlatma çalışması ve kale etrafının drenaj hattı yapılacak. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yaptığı görüşmeler neticesinde hazırlanan protokol, geçtiğimiz temmuz ayında Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi arasında imzalanmıştı. Protokole göre restorasyon maliyetinin yarısı bakanlık, yarısı da Çorum Belediyesi tarafından karşılanacak. Şehrin en önemli tarihi yapıları arasında yer alan Çorum Kalesi’nin restorasyon ihalesini kazanan yüklenici firma çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, şehrimizin kültürel varlıklarının korunması adına çok önemli bir adımı attıklarını belirterek, Selçuklu mirası olan 1100 yıllık Çorum Kalesi’nin şehrimizin en önemli tarihi eserlerinden birisi oldu olduğuna vurgu yaptı. Tarihi kalenin Çorum’un kimliği ve geleceği açısından son derece önemli bir yapı olduğunu ifade eden Başkan Aşgın, “Şu anda beden yüzeylerinde derz temizliği yapılıyor, özgün derz içeriği ve görseline ulaşmak için numuneler hazırlandı. Danışman hoca ile 1 numune üzerinde mutabık kalındı, derzi temizlenen yerlerde taşlarda eksiklik yok ise derz imalatı yapılacak. Eksiklik olan yerlerde taş onarımı yapılacak.” dedi. Başkan Aşgın, restorasyonunun yüzde 50’sinin Çorum Belediyesi, yüzde 50’sinin ise Kültür ve Turizm Bakanlığı hibesiyle karşılanacağını sözlerine ekledi.