SPOR - 02 Nisan 2010 Cuma 23:53

Başkent'te gol sesi çıkmadı

A
A
A
Başkent'te gol sesi çıkmadı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, maçın hakemine tepki göstererek, "12 kişiye karşı ancak bu kadar oynanabiliyor" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında Ankaragücü ile Beşiktaş golsüz berabere kaldı.

 


Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ankaragücü Kulübü Başkanı Ahmet Gökçek, maçın hakemine tepki gösterdi. Gökçek, "Maçın mutlak hakimi Ankaragücü'ydü. Maalesef yüzde 200 penaltıyı hakem nasıl göremediyse artık vermedi. Beşiktaş 1 puana şükretmeli. Ankaragücü, gücünü gösterdi. 12 kişiye kadar ancak bu kadar oynanabiliyor" dedi.
Ankaragücü Teknik Direktörü Roger Lemerre, Beşiktaş'tan daha iyi oynadıklarını ifade ederek, "Oynama hırsımız ve kazanma düşüncemiz iyiydi. Maçı kazanabilirdik. Beşiktaş, bize karşı iyi direndi. Beşiktaş, şampiyonluğa oynayan bir takım. Biz, ise maalesef küme düşmenin biraz üstündeyiz. Yeni bir oluşumun içindeyiz. Adım adım hedefe doğru ilerliyoruz. Deplasmanda da bir maç kazanmamız gerek. Gelecek hafta deplasmanda kazanmalıyız. Gelecekte çok güzel günler bizi bekliyor" diye konuştu.

 


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli ise şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp verdiklerini belirterek, "Şartlar ne olursa olursun bizim tek düşüncemiz kendi maçlarımızı kazanmak. Bugün düşüncelerimizin uzağında bir tabloyla karşılaştık. Kaybedilecek puanların limitine geldik. Bundan sonra içerde-dışarda puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Bu acı tablo kalan 6 maçımız için neler yapmamız gerektiğini açık olarak gösteriyor. İki takımın da kazanabileceği pozisyonları oldu. Topu ön tarafta iyi muhafaza edemedik ve hücumda çoğalamadık. Ankaragücü'nün toparlandığı bir dönemde onlarla oynadık. Kadrolarında çok iyi oyuncular var. Düşünmediğimiz bir kayıp puanla Ankara'dan dönüyoruz" ifadelerini kullandı.

 


Sarı-lacivertli oyuncular Jerome Rothen ve Elyasa Süme, Beşiktaş'a karşı daha iyi oynadıklarını belirterek, maçı kazanacak bir oyun oynadıklarını ancak beraberlikle yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

 


Beşiktaşlı futbolcu Ekrem Dağ ise, Ankara'ya galibiyet için geldiklerini ifade ederek, beraberlikten duydukları üzüntüyü dile getirdi. Ekrem, son ana kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde olacaklarını sözlerine ekledi.

 


ENGİN KOCABIYIK-ANKARA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortaya çıktı Antalya’da kontrolden çıkıp su kanalına uçan otomobildeki sürücü, kanaldan yüzerek çıkıp olay yerinden kaçtı. Aracın yaklaşık 1 buçuk ay önce satışını yapıp devrinin henüz alınmadığını belirten ruhsat sahibi kadın ise olay yerine geldiğindeki ilk sözü, “Allah’tan içinde kimse yok” oldu. Kazanın görgü şahidi bir genç ise, “Sürücü çok paniklemişti, yüzerek kanaldan çıktı, ardından kaçtı” dedi. Kaza, saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesine bağlı Göksu Mahallesi’ndeki Nene Hatun Caddesi ile İbn-i Sinan Sokak kesişiminde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 LUB 73 plakalı otomobilin önce kaldırıma çarpıp ardından su kanalına uçtuğunu görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, araçta yaptıkları kontrolde herhangi bir kişinin olmadığını tespit etti. Bunun üzerine görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, sürücünün araçtan çıktıktan sonra yüzerek kanaldan çıktığını ve ardından panikleyerek kaçtığını belirledi. Trafik polisinin araç plakasından yaptığı sorgulamada, aracın Gülfer Hanedar adına kayıtlı olduğu belirlendi. “Arabayı sattım, parasını aldım ama devrini almadı” Ekiplerin haber vermesiyle kaza yerine gelen Hanedar, aracı Halil isminde bir galerice yaklaşık 1 buçuk ay önce sattığını, parasını almasına rağmen karşı tarafın devrini henüz üzerine almadığını söyledi. Gazetecilere de açıklamada bulunan Hanedar, “Arabayı satmıştım, parasını aldım ancak devrini henüz üzerine almadı. Kaza olunca beni aradılar. Allah’tan içinde kimse yok, ona sevindik. Galericiye satmıştım. Onun sürüp sürmediği de belli değil, ulaşamıyorum da” diye konuştu. Kazayı görenlerden Musa Kont isimli genç ise “Araba aniden fren yaptı ve kanala uçtuktan sonra sürücü yüzerek çıktı. Adam çok panik yapıyordu, sakinleştirmeye çalıştık ama kaçtı gitti” dedi. Polis ekipleri sürücüyü bulmak için çalışma başlatırken, araç çekiciyle su kanalından çıkartılarak otoparka götürüldü.