YEREL HABERLER - 24 Nisan 2012 Salı 17:16

AYVALIK`TA BİRLİK BÜTÇESİ TAM İSABET

A
A
A
AYVALIK`TA BİRLİK BÜTÇESİ TAM İSABET

Balıkesir`in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan genel kurul toplantısı Kaymakamlık yeni hizmet binası toplantı salonunda yapıldı. Yapılan toplantıda birliğin 2011 yılı kesin hesap cetvelleri görüşülerek oy birliği ile ibra edildi.
Toplantıda konuşan Ayvalık Kaymakamı ve Birlik Başkanı Nihat Nalbant, ``2011 yılı bütçemiz 1.952.000,00 TL olarak gerçekleşmiştir. Bu sebeple, tahmini bütçemizin isabet oranı %99`olmuştur. Görüldüğü gibi hayali bütçe yapmıyoruz. Bu gerçekten dikkate değer bir isabet oranıdır. Bütçemizin yüzde doksanı yatırıma harcanmıştır. Birlik katkı paylarınızı düzenli ödeyiniz. Bizler de sizlerin ihtiyaçlarınızı üstüne kendimiz de ekleyerek karşılayalım. Zaten tüm köylerimizin altyapısı, parke döşemesi, su depoları v.s. bitti. Çok fazla işimiz kalmadı`` dedi.
Daha sonra yapılan oylamada yönetim kurulu üyeliklerine; İl Genel Meclisi Üyelerinden, Yusuf Şen ve Fevzi Keklikçi, Muhtar üyelerden Tıfıllar Köyü Muhtarı Filiz Aslan ve Kırcalar Köyü Muhtarı Mahmut Oral seçildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir