YEREL HABERLER - 12 Mart 2012 Pazartesi 16:36

KİCK BOKS TURNUVASINA KIRŞEHİR BELEDİYESPOR DAMGASI VURDU

A
A
A
KİCK BOKS TURNUVASINA KIRŞEHİR BELEDİYESPOR DAMGASI VURDU

Kırşehir’de 05-10 Mart 2012 tarihleri arasında düzenlenen ’Murat Uzun Büyükler ve Gençler Ferdi Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na Kırşehir Belediyesi Kick Boks Takımı damgasını vurgu.
5 gün süren Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda 2 binin üzerinde misafir ağırlayan ve Ahi Evran Üniversitesi’ndeki turnuvada, Kırşehir Belediyespor Kick Boks Takımı büyük bir başarı elde ederek 2 altın madalya kazandı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Başkan Yaşar Bahçeci, Kırşehir’de yapılan böyle etkinliklerin, gençlerin spora olan ilgisini arttırdığını belirterek, "Gençlerin spora olan ilgisini arttırmak gerekir. Şayet spora olan ilgiyi arttıramazsak gençler sporun yerini başka şeylerle doldururlar. O açıdan spor gerçekten çok önemli. Aslında spor altyapısı olan bir şehiriz. Böyle etkinliklerin sayısı arttıkça, spor yapan gençlerin sayısı da artacak." dedi.
Futbol ve voleybol oynadığını da söyleyen Başkan Bahçeci, hala sporla ilgilendiğini kaydederek, "Bizim Belediyespor olarak amatör bazda faaliyet gösteren spor kulüplerine yardım ediyoruz. Düzenlenen bu turnuvaya da Belediyespor Kick Boks Takımından 15 sporcu katıldı. 2 altın madalya ve 3 tane de üçüncülük alarak Kırşehir’i en güzel bir şekilde temsil ettik. 2 sporcuda Milli Takıma çağrıldı. Onlar da ülke genelinde düzenlenecek olan ulusal ve uluslararası müsabakalarda Kırşehir’i temsil edecekler." şeklinde konuştu.
Belediyespor Kick Boks Antrenörü Osman Çevik’in milli antrenör olduğunu hatırlatan Bahçeci, yapılan Kick Boks müsabakalarında 70 kilogram bayanlarda Kübra Nur Çevik ile 55 kilogram bayanlarda Rezzan Demirci’nin birinci olarak altın madalya kazandığını ve Aslıhan Aslan, Mehtap Saraç, Kadir Gür ve Mustafa Tekin’in ise üçüncülük kazandırdığını bildirdi.
Müsabaka sonunda Kick Boks başta olmak üzere diğer sporlara da verdiği destek ve katkılardan dolayı Başkan Yaşar Bahçeci’ye teşekkür edilerek günün anısına bir plaket takdim edildi.
Törene, Vali Mehmet Ufuk Erden başta olmak üzere, Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Kudret Saylam, İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı ile çok sayıda sporcu ve davetli katıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir