YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 14:33

BAŞKAN MERSİNLİ`YE AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN TAM DESTEK

A
A
A
BAŞKAN MERSİNLİ`YE AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN TAM DESTEK

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, 8 Ocak’ta Bülent Arınç’ın da katılacağı 4. olağan kongrede aday olacağını resmen açıkladı.
25 Şubat 2011’de AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Berk Mersinli, 8 Ocak’ta yapılacak 4. olağan kongre öncesi Teras 2 Restoran’da düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde adaylığını açıkladı. Geceye AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, eski Belediye Başkanı Bülent Kar, belediye ve il genel meclisi üyeleri, belde belediye başkanları ve delegeler katıldı.
AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, bu birlik ve beraberlikle Manisalıların hem yanında, hem de hizmetinde olacaklarını ifade ederek, “Seçimlerde centilmence yarışıyoruz. Rakiplerimizle dalaşmadan, kavga etmeden, gürültü yapmadan mücadele ediyoruz ve ondan sonra da milletimizin teveccühlerini kazanıyoruz” dedi. Berber, Mersinli’ye kongrede başarılar diledi.
Eski il ve ilçe başkanlarından Mustafa Uyumaz, Ömer Faruk Çelik, İsmail Önal, Zülfikar Gürcan birer konuşma yaptılar. Daha sonra eski il başkanlarından Ramis Şiyak mikrofona gelerek Murat Baybatur ve Berk Mersinli’ye övgüler yağdırdı. Şiyak, “Bu iki genç kardeşime güvenim tamdır. Zaten Berk Mersinli’yi ben bu partiye kazandırdım. Onların arkasındayım” dedi. Kısa ve öz bir konuşma yapan Baybatur, “Bugün burada AK Parti’nin kuruluşundan bu yuna görev yapan birçok sima var. Bu birlik ve beraberlik fotoğrafı, aramıza fitne sokmaya çalışanlara güzel bir cevap oldu. AK Parti ailesi olarak çok anlamlı bir geceye imza attık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
BAŞKAN KONUŞTU BABASI AĞLADI
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli konuşmasını başlarken arka sıralarda oturan babası Tahir Mersinli duygulandı. AK Parti’deki birlik ve berberliğe dikkat çeken Berk Mersinli, kongre öncesinde bu geceyi düzenleyerek dayanışmayı pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi. Mersinli salondan büyük alkış aldı. Mersinli, 8 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan merkez ilçe kongresinde aday olduğunu ilan etti. Gecenin sonunda merkez ilçe yönetimi ve geceye katılan partinin önde gelenleri el ele tutuşarak basın mensuplarına poz verdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir