GENEL - 20 Aralık 2011 Salı 23:09

BAKAN ŞAHİN, "ÜNYE-FATSA ARASI" BELGESELİNİN GALASINA KATILDI

A
A
A
BAKAN ŞAHİN, "ÜNYE-FATSA ARASI" BELGESELİNİN GALASINA KATILDI

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Ünye-Fatsa Arası" adlı belgeselin gala gösterimi dolayısıyla düzenlenen programa katıldı.
Yönetmenliğini Esra Alkan’ın yaptığı ve Ordu’nun iki ilçesi Ünye ile Fatsa arasındaki tarihi gerginliği anlatan ’Ünye-Fatsa Arası’ adlı belgeselin gala gösterimi, Beyoğlu Atlas Sineması’nda yapıldı. Gala programına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu Valisi Orhan Düzgün, bölge milletvekilleri ile iş, sanat ve medya dünyasından birçok isim katıldı.
Kokteylde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yönetmen Esra Aklan, "Uzun yıllar programcılık yaptım. Ordu’nun bu iki güzide ilçesiyle ilgili bir belgesel çalışması yapmak hep aklımdaydı. Sağ olsunlar, ’ilk mizah belgeseli’ gibi yakıştırma da yapıldı. İçerisinde bir çok hikaye barındıran bu topraklarda daha başka projelerle ilgilenmek elbet isterim" diye konuştu.
Salona alkışlar eşliğinde giren Bakan Şahin’e Orduluların ilgisi büyüktü. Film gösterimi öncesinde Ordu Valisi Orhan Düzgün’ün selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen Bakan İdris Naim Şahin, iki ilçenin tarihinden bahsetti. Ünye ile Fatsa’nın artık birlik olduğunu belirten Şahin, "Gördüğünüz gibi aralarında artık herhangi bir problem yok. Salondan da anlaşılabileceği gibi birlik içerisindeler" dedi.
Kültür Bakanlığı destekli ’ilk mizah belgeseli’ olarak gösterilen ’Ünye-Fatsa Arası’, bir hafta boyunca Beyoğlu Atlas Sineması’nda saat 11.00’da gösterilecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir