YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 15:17

BAŞKAN TARTAN ALSANCAK BÖLGESİNDEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
BAŞKAN TARTAN ALSANCAK BÖLGESİNDEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Alsancak, Umurbey, Kültür, Akdeniz, Ege ve Kahramanlar mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
Muhtarlarla sorunlara ortak çözümler üreterek mahallelere hizmet ettiklerini belirten Başkan Tartan, yapılacak yatırımlar için muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Toplantıya muhtarların yanı sıra birim müdürleri de katılarak sorunlara anında çözüm üretildi. Muhtarların belediye ile vatandaşlar arasında en önemli köprü olduğunu vurgulayan Başkan Tartan, yerel yönetimlerin vazgeçilmez unsurunun koordinasyon olduğunu ve Konak Belediyesi’nin muhtarlarla bunu başarıyla sağladığını belirtti. Sosyal belediyecilik adına muhtarlarla somut adımlar attıklarını ifade eden Tartan sözlerine şöyle devam etti: “Göreve geldiğimiz tarihten bugüne kadar vatandaşa hizmet sunmak için muhtarlarla koordinasyona büyük önem verdik. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde oluşturduğumuz ’muhtar masası’ ile istek ve şikayet konularına kısa sürede müdahale ediyoruz. Koşulları kötü olan muhtarlıklarımız da en kısa sürede yeni ofislerine kavuşacaklar ” diye konuştu. 113 muhtarlığa sahip olan Başkan Tartan, şimdiye kadar 60 muhtarı modern ofislere ve bilgisayarlarına kavuşturduğunu, görev süresi bitene kadar kötü koşullarda çalışan muhtarların ofislerini yenileyeceğini hatırlattı.
Başkan Tartan, kaldırım işgallerinde de izin vermeyeceklerini, zabıtanın bu konuda çalışmalara devam edeceğini ifade etti. Tartan, kahvaltı sonrası Alsancak esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir