YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 15:23

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YILIN PERSONELİNE ÖDÜL VERDİ

A
A
A
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YILIN PERSONELİNE ÖDÜL VERDİ

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Karadere Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 2011 yılında başarılı çalışmalar yapan personele ödül verildi.
Karadere Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2011 yılında başarılı bulunan personele düzenlenen yemekte plaketleri verildi. Törene; Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bölge Müdür Yardımcıları Bayram Koçkaya ve Yaşar Çakıroğlu, şube müdürleri ve işletme personeli katıldı. İşletme bünyesinde en çok üretim yapan Kadıdağı Orman İşletme Şefi Mehmet Keskin, plaketini Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin’den alırken, Çaltepe Şefliği’nde görevli Orman Muhafaza Memuru Nazım Gökgöz plaketini Bölge Müdür Yardımcısı Bayram Koçkaya’dan ve Karadere Deposunda görevli üretim işçisi Mahir Karabacak da plaketini Karadere Orman İşletme Müdürü Engin Keleş’ten aldı.
Törenle ilgili olarak Karadere Orman İşletme Müdürü Engin Keleş, Orman Bölge Müdürlüğünün talimatıyla ve personelin motivasyonunu arttırmak için ilk defa böyle bir uygulama yaptıklarını, 2011 yılının Karadere İşletmesi açısından genelde çok başarılı geçtiğini, sadece ödül verilen değil tüm personelin başarılı çalışmalar yaptığını, bu vesile ile tüm personeli tebrik ettiğini ve 2012 yılında da tüm personele başarılar dilediğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir