YEREL HABERLER - 23 Aralık 2011 Cuma 15:34

4 AYDIR KAYIP ÇOCUKLARINI ARIYORLAR

A
A
A
4 AYDIR KAYIP ÇOCUKLARINI ARIYORLAR

Şanlıurfa’da, 4 ay önce evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 17 yaşındaki Sezer Bür’ün ailesi, çocuklarının hayatından endişe ettiklerini belirterek yardım istedi.
Şanlıurfa’da 4 ay önce evden çıkan 17 yaşındaki Sezer Bür’den haber alınamıyor. Evi terk ettikten sonra bir haber alınamayan Sezer Bür’ün ailesi büyük üzüntü yaşıyor. Sezer’in Babası Salih Bür, "Perişan haldeyiz. Gören veya duyan olursa bize mutlaka haber etsinler" dedi. Bür, tüm girişimlerine rağmen aramalardan sonuç alamadıklarını belirterek, "Eve dönmeyen oğlumun hayatından endişe ediyoruz. Durumu güvenlik güçlerine bildirdim. Gören veya bilgisi olanlardan yetkililere haber vermesini istiyorum.
Mersin’e ve Kayseri’ye kadar gittim oğlumu aradım ama bir türlü izine rastlayamadım. Hiç bize telefon bile açmadı. Oğlumuz yaşıyor mu, yaşamıyor mu? bunu bile bilmiyoruz" diye konuştu. Oğluna bir an önce kavuşmak istediğini söyleyen Bür, "Ailece her yerde çocuğumuzu arıyoruz. Çok perişan bir haldeyiz. Oğlumu gören veya yerini bilenlerin 0544 273 10 63 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyorum" şeklinde konuştu. Sezer’in acılı annesi Nuriye Bür ise, oğlunu çok özlediğini belirterek, yetkililerden
oğlunun bulunması için yardım istedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir