YEREL HABERLER - 06 Ocak 2012 Cuma 13:08

ŞEHİT ER MEHMET ÇETİN’İN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

A
A
A
ŞEHİT ER MEHMET ÇETİN’İN İSMİ PARKTA YAŞATILACAK

Nazilli Belediye Meclisi 2012 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak ayı toplantısını Belediye Başkanı Haluk Alıcık Başkanlığı’nda meclis salonunda gerçekleştirdi.
Nazilli Belediye Meclisi Ocak 2012 dönemi olağan Toplantısının 1. birleşiminin 1. oturumu 5393 Sayılı Belediyeler Kanununun 20. maddesi gereğince toplandı.
Meclis toplantısında ilk olarak Belediye Meclisinin 2012 yılında yapacağı aylık toplantıların gününün belirlenmesi görüşüldü ve alınan karar doğrultusunda 2011 yılında olduğu gibi Çarşamba günleri yapmaya oy birliğiyle karar verdiler. Daha sonra ise Belediye Meclisinin 2012 yılında izin yapacağı ay görüşüldü. Oy birliği ile Ağustos ayı’nda izin yapılmasına karar verildi. Sonraki maddede ise verilen öneri doğrultusunda Denetim Komisyonu seçildi. Denetim Komisyonuna M.Hakan Kumcuoğlu, Mehmet Koşar, Kemal Aşık, Ali Gün ve Tacettin Pirinç seçildi. Daha sonra ise Kadro Unvan değişikliği, Sözleşmeli personel çalıştırılması ve Fen İşleri Müdürlüğü Yönetmeliği görüşüldü ve oy birliğiyle kabul edildi. Geçici İşçi Vize ücretlerinin görüşülmesi ve 10 maddelik imar tadilatı görüşmeleri sırasında 1 parselin okul yurdu yapılmasına çekimser olduklarını dile getiren CHP’li Meclis Üyeleri imar tadilatlarının 1 maddesine ve geçici işçi vize ücreti alınmasına çekimser olduklarını belirterek oy vermezken bu iki madde oylama sonucunda oy çokluğuyla kabul edildi. Daha sonra ise 5 yıllık imar ve yatırım programının 2012 yılı yatırım programına ilave yapılması ve 2012 yılı gelir tarifesine ilave yapılması görüşülerek oy birliğiyle karara varıldı. Gündemin 12. maddesinde ise İstiklal Mahallesindeki yeni yapılan parka ise 2011 yılında şehit olan Er Mehmet Çetin’in isminin verilmesi görüşülerek oy birliğiyle karara varıldı. Gündemin 13. ve son maddesinde ise Nazilli Belediyesi’nin 2012 yılı yatırım programında bulunan yapım işleri için İller Bankasından kredi alınması ve işlemler için Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a yetki verilmesi görüşülerek karara bağlandı.
Haluk Alıcık, Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda konularla ilgili soru önerileri de not alındı. Ocak ayı meclis toplantısına daire amirleri ve belediye başkan yardımcıları da katılarak birimleriyle ilgili soruları cevaplandırmak için hazır bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir