YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 14:13

SOĞUK ALGINLIĞINA BİTKİSEL ÇÖZÜM

A
A
A
SOĞUK ALGINLIĞINA BİTKİSEL ÇÖZÜM

Şanlıurfa’da, havaların iyice soğuması nedeniyle üst solunum yolu hastalıklarının artması vatandaşları şifalı bitkilere yöneltti.
Ülke üzerinde görülen soğuk havanın Şanlıurfa ili ve ilçelerinde kendini iyice hissettirmesi gribal türü hastalıkları da beraberinde getirdi. Soğuk algınlığından etkilenen kimi Şanlıurfalılar doktorlara akın ederken, kimisi de soluğu aktarlarda alıyor. Gribal türü hastalıklarda bitkisel çözümün alternatif tıpta önemli bir yere sahip olduğunu kaydeden Yusuf Paşa Şifalı Bitkiler ve Baharatçısı Mustafa Dinanet, "Gribal türü hastalıklara yakalanan birçok il halkı tıbbi tedavi yönteminin yanı sıra, alternatif
tedavi yöntemi olan şifalı bitkilere rağbet gösteriyor. Soğuk algınlığı için ıhlamur ve tarçının bir arada demlenerek çay şeklinde içmelerini tavsiye ediyoruz. Gribal enfeksiyon hastalıklarında vücut direncinin artırmak için kuşburnu, zencefil, karanfil, tarcın, zahter ve ıhlamur belli orantılarda karıştırılıp yine demlenerek çay şeklinde içilmesi vücut direncini artırmaktadır" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir