YEREL HABERLER - 21 Aralık 2011 Çarşamba 11:08

BAYAN KIZILCIK’A ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NDEN PLAKET

A
A
A
BAYAN KIZILCIK’A ALTINOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NDEN PLAKET

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Altınokta Körler Derneği Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti.
Sosyal konulara duyarlılığıyla bilinen Bayan Kızılcık’ı ziyarette Altınokta Körler Derneği Trabzon Şube Başkanı Mehmet Çiçek, yöneticiler ve üyeler karşıladı. Şubedekilerle sohbet eden Bayan Kızılcık, engellilerin her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini dile getirerek, “Engelli vatandaşlarımızın topluma uyum sağlamaları ve engellerin kaldırılması için çalışmalar yapılmaktadır. Vali Beyin de söylediği gibi bizler vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyoruz. Sıkıntılarınız olması halinde bana her zaman ulaşabilirsiniz. Ben sizin her zaman yanınızdayım. Bundan sonra da sizlerle bir araya gelerek sizlerin sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğim. Benimle görüşmeden çekinmeyin” dedi.
Şube Başkanı Çiçek ise Vali Kızılcık ve eşleri Sema Kızılcık’ın her zaman yanlarında olduklarını görmenin kendilerine güç kattığını ifade ederek, “Biz göremediğimiz için duyularımız daha gelişmiş. Bu nedenle Vali Bey’in ilk geldiği zamanlarda sesini duyarsam nasıl biri olduğunu anlarım demiştim. Bir televizyonda kendisinin sesini duydum ve ‘işte Trabzon’a bir Vali geldi’ dedim. Sizlerden büyük yakınlık gördük. Sizlerden gördüğümüz bu destek nedeniyle çok mutluyuz. Yanımızda olduğunuzu görmek bize güç veriyor. Bu destekleriniz nedeniyle sizlere plaket vermeye karar verdik” şeklinde konuştu.
Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Bayan Kızılcık’a desteklerinden dolayı plaket verdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 3 - Trabzonspor: 1 (İlk yarı) Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor, sahasında Trabzonspor ile karşılaşıyor. Mücadelenin ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 14. dakikada kazanılan penaltının başına geçen Taylan Antalyalı, topu ve kaleci Uğurcan’ı farklı köşelere yollayarak takımını öne geçirdi. 1-0 17. dakikada seri çalımlarla ceza sahasına kadar Marius Mouandilmadji’nin şutu üstten az farkla auta çıktı. 28. dakikada Benito’nun şutunda kaleciden dönen topu iyi takip eden Marius’un kafa vuruşu filelerle buluştu. 2-0 32. dakikada Bardhi’nin sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top doğrudan filelere gitti. 2-1 36. dakikada Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Fernandez, ters kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı kendi kalesine yolladı. 3-1 45. dakikada Bardhi’nin yaklaşık 30 metre uzaklıktan yaptığı vuruşta top direğe çarparak dışarı gitti. Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Taylan Antalyalı, Carlo Holse, Emre Kılınç, Baba Raman, Marius Mouandilmadji Yedekler: Szumski, Soner Gönül, Soner Aydoğdu, Tait, Schindler, Yunus, Muhammed, Osman, Muja, Ercan Teknik Direktör: Markus Gisdol Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Thomas Mendy, Rayyan Baniya, Joaquin Fernandez, Eren Elmalı, Batista Mendy, Umut Güneş, Nicolas Pepe, Enis Bardhi, Mahmoud Trezeguet, Paul Onuachu Yedekler: Taha, Berat, Visca, Fountas, Kerem, Denswil, Mehmet Can, Arif, Enis, Orsic Teknik Direktör: Abdullah Avcı Goller: Taylan (dk. 14 pen.), Marius (dk. 28), Fernandez (dk. 36 k.k.) (Samsunspor), Bardhi (dk. 32) (Trabzonspor) Sarı kart: Bennasser (Samsunspor)