EKONOMİ - 28 Aralık 2011 Çarşamba 13:04

"STFA İNŞAAT GRUBU ÇALIŞANLARI KIDEM ÖDÜL TÖRENİ"

A
A
A
"STFA İNŞAAT GRUBU  ÇALIŞANLARI KIDEM ÖDÜL TÖRENİ"

73 yıllık köklü geçmişiyle "İlklerin Şirketi" olan STFA’nın, 1989 yılından beri düzenlediği kıdem ödül töreni, bu yıl STFA Merkez Binası’nda gerçekleştirildi. Törende özverili ve başarılı çalışmaları ile STFA’ya uzun yıllar hizmet etmiş personel ödüllendirilirken, STFA Yatırım Holding Onursal Başkanı Tomris Taşkent’e de plaket sunuldu.
73 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan STFA’nın, 1989 yılından beri düzenlediği kıdem ödül töreni, bu yıl, STFA Merkez Binası’nda, tüm STFA İnşaat Grubu çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Kıdem ödül töreninde, STFA İnşaat Grubu bünyesinde 10, 15, 20, 25, 30 ve 40. yıllarını dolduran çalışanlara plaketleri verildi.
Bu görkemli gecede, 137 çalışan plaketlerini, STFA Yatırım Holding Onursal Başkanı Tomris Taşkent, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Taşkent, Alp Taşkent, Nur Taşkent ve STFA İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş’un elinden aldılar.
Düzenlenen törende, STFA Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı İlker Keremoğlu, İcra Başkanı Mehmet Ali Neyzi, İnşaat Grubu Başkanı Mustafa Karakuş ve İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Özer Erman konuşma yaparken; STFA Yatırım Holding Onursal Başkanı Tomris Taşkent’e de plaketi sunuldu.
Törene, tüm çalışanların birlikte keyifli bir akşam geçirdikleri "yeni yıla merhaba" kokteyli ile devam edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir