YEREL HABERLER - 05 Ocak 2012 Perşembe 12:36

ESKİ SUNGURLU MYO MÜDÜRÜ SAVSAR`A VEDA YEMEĞİ

A
A
A
ESKİ SUNGURLU MYO MÜDÜRÜ SAVSAR`A VEDA YEMEĞİ

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürlüğü görevini 3 yıldır yürüten Öğretim Üyesi Cihat Savsar için veda yemeği düzenlendi.
Mavi Ocak Tesislerinde düzenlenen yemeğe Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif ve öğretim üyeleri katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, "Cihat hocama bu zamana kadar Sungurlu MYO’ya yapığı özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Sungurlu MYO Müdürlüğü benim için
önemli bir görev. Sungurlulu olup, Sungurlu’da görev yapmam ayrı bir mutluluk benim için" dedi.
Bu bayrak yarışında bu görevi daha ileri götürmek için çalışacağız diyen Karacif, "Sungurlulu olduğum için, Sungurlu halkının eğitime desteklerini çok iyi biliyorum. Kardeşlik saygı içerisinde hep beraber bu görevi layıkıyla yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise, "Görev süremizce iyi bir şeyler yaptığımız sürece hep iyi anılırız. Bugün burada bu birliktelik tablosu bunu gösteriyor. Cihat hocamız Sungurlu’da 3 yıldır görev yapıyor. Çalışmalarından dolayı kendisine ve eşine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Sungurlu MYO kampusu hakkında da bilgiler veren Alkan, Sungurlu MYO’nun üniversiteye bağlı eğitim kurumlarından en büyüklerinden birisi olduğunu söyledi. Hitit Üniversitesinin yeni olduğu için bazı eksikliklerinin bulunduğunu dile getiren Alkan, "Sungurlu Meslek Yüksek Okulu kampusu de bunlardan bir tanesi. Yapılmaması için hiçbir sorun yok ama jeolojik çalışma için bekliyoruz. Oldu, bittiye getirmemek için itinalı bir jeolojik çalışma yapıyoruz. 2-3 ay geç başlayacağız ama sağlam olacak" şeklinde
konuştu.
Sungurlu MYO eski Müdürü Cihat Savsar ise, "Bu bayrak yarışında 3 yıldır görev yapmaktayız. Siz değerli akademiysen arkadaşlarımızla Yüksek Okulumuzu güzel yerlere getirdik. Kaymakamlık ve Belediye ile yürüttüğümüz ortak Yüksek Okul binası çalışması belirli yerlere geldi. Zemin etüdünü iyi yapıp temeli atıldığında inanın çok mutlu olacağım" dedi.
Konuşmalarından ardından Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Öğretim Üyesi Cihat Savsar’a göstermiş olduğu başarılı çalışmalardan dolayı plaket hediye edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir