YEREL HABERLER - 08 Ocak 2012 Pazar 11:57

BAŞKAN KILIÇ, YDS ACADEMY’İ ZİYARET ETTİ

A
A
A
BAŞKAN KILIÇ, YDS ACADEMY’İ ZİYARET ETTİ

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, yabancı dil eğitimin de halkın en çok tercih ettiği kuruluş olan YDS Academy’i ziyaret etti.
Günümüz Türkiye’ sinde önemi gittikçe artan İngilizce eğitimini bu denli ciddi yapan bir kurumun ilçemizde olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Kılıç, “İngilizce öğreterek her kesimden vatandaşın hayatına anlam katan YDS Academy’i ziyaret etmek istedim”dedi.
Yenilikler ve yeni bir anlayışla İngilizce öğrenmeyi hayal olmaktan çıkarmayı amaçladıklarını belirten kurum müdürü Selahattin Gökçe ve öğretmenlerle bir müddet sohbet eden Başkan Kılıç, daha sonra academyi gezdi. Eğitim için öğrencilere güzel bir ortam oluşturdukları için kurum yetkililerine teşekkür eden Kılıç, kurumlar arası ilişkilerin faydalı olacağını, İngilizcenin de artık hayatın her alanında yerini aldığına dikkati çekerek, “İngilizce özellikle çalışan ve her kesim vatandaş için artık bir ihtiyaçtır”dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kars Kars’ta sağanak yağmur: Caddeler göle döndü Kars’ta etkili olan dolu ve sağanak yağmur kıs sürede caddelere göle döndürdü. Yağmura hazırlıksız yakalanan ıslanırken, araçlar ise trafikte ilerlemekte zorlandı. Meteorolojinin kar ve sağanak yağmur uyarısında bulunduğu Kars’ta yağışlı hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte öğlen saatlerinde başlayan dolu ve ardından yağan yağmur kısa sürede cadde ve sokakları göle döndürdü. Bazı işyerlerinin bodrumuna ise su doldu. Öte yandan Meteorolojinin kar ve yağmur uyarısında bulunduğu Kars’ta yağışlı hava etkisini sürdürüyor. Meteoroloji 16. Bölge Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Kars ve bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, yer yer aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği yağışların Kars ve Ağrı ve çevrelerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın Kars ve Ağrı’da kuzeydoğulu yönlerden, Iğdır’da batılı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette eseceği bildirildi. Meteorolojiden yapılan uyarıda, Kars ve Ağrı çevrelerinde aralıklı ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların Kars ve Ağrı’da 2 bin metre üzeri rakımlı yerlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Vatandaşlardan ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yüksek ve dağlık kesimlerde buzlanma ve don olayı ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.