YEREL HABERLER - 30 Aralık 2011 Cuma 16:18

"GIDA BANKASI`NA HERKES KATKI SAĞLAMALI"

A
A
A
"GIDA BANKASI`NA HERKES KATKI SAĞLAMALI"

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Hayat Ağacı Derneği’nin, Sivas’ın ortak değeri olduğunu belirterek, bu sisteme herkesin katkı sağlamasını beklediklerini söyledi.
Hayat Ağacı Derneği’nin, toplumun bütün kesimlerince sahiplenen bir kuruluş olmasını sağlamak amacıyla çeşitli sivil toplum örgütü ve meslek grubu temsilcilerinin Gıda Bankası sistemini yerinde görmeleri sağlanıyor. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Barosu Başkanı Sinan Ata, avukatlar ve Hayat Ağacı Derneği yönetim kurulu üyeleri, Gıda Bankası’nda düzenlenen tanıtım toplantısında bir araya geldi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Hayat Ağacı Derneği’nin, Sivas’ın ortak değeri olduğunu belirterek, bu sisteme herkesin katkı sağlamasını beklediklerini söyledi. Gıda Bankası’ndan bin 100 ailenin her ay ücretsiz alışveriş yaptığını belirten Ürgüp, hayırsever vatandaşlar tarafından gönderilen yardımların Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını kaydetti. Sivas Baro Başkanı Sinan Ata ise Hayat Ağacı Derneği’nin, varlıklı olanlar adına bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, bundan sonra Gıda Bankası için daha fazla katkı sağlayacaklarını ifade etti. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı ise toplantıya katılan Sivas Barosu Başkanı Sinan Ata ve avukatlara, Gıda Bankası’nın gıda, giyim ve diğer reyonlarını gezdirerek, sistem hakkında bilgi verdi.
Toplantıya katılan avukatlar, Hayat Ağacı Derneği’nin yapısını ve işleyişini çok beğendiklerini belirterek, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir