ASAYİŞ - 06 Ocak 2012 Cuma 18:35

ŞANLIURFA`DA BİNADA YANGIN PANİĞİ

A
A
A
ŞANLIURFA`DA BİNADA YANGIN PANİĞİ

Şanlıurfa’nın bir binada çıkan yangın, büyük paniğe neden oldu. Korkan çocuklar ve sinir krizi geçiren kadınları, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde TOKİ konutlarında bulunan bir binada yangın çıktı. Elektrik tesisatından çıktığı sanılan yangın, kablolardan gelen patlama sesleri ile binada korku dolu dakikalar yaşanmasına neden oldu. Binayı saran duman nedeniyle paniğe kapılan çok sayıda vatandaş, kendilerini güçlükle dışarı attı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hemen müdahele ettiği yangını kısa sürede söndürdü. Polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı ve tahliye edilen binaya kimseyi yaklaştırmadı.
Sağlık ekipleri ise olası bir yaralanma veya zehirlenme vakasına karşı hazır bekletildi. Bazı bina sakinleri sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Korkan çocuklar ve sinir krizi geçiren kadınları, yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
Bina sakinleri yangın sırasında büyük bir panik yaşandığını ifade ederek, "Evde otururken birden büyük bir patlama oldu. Patlamayla birlikte elektrikler de kesildi. Paniğe kapılan herkes dışarı çıktı. Patlamanın trafodan çıktığı fark ettik ve binaya tekrar giremedik. Daha sonra polis ve itfaiye ekipleri geldi. Can kaybı ve yaralama olmaması bizleri sevindirdi" dedi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir