YEREL HABERLER - 02 Ocak 2012 Pazartesi 10:59

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARINDAN ZİYARET

A
A
A
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI KADIN KOLLARINDAN ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kongre sürecini tamamlayan ve güven tazeleyerek yeniden göreve seçilen Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan’ı ve yönetimini makamında ağırladı.
Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, yönetim kadrosuyla birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü makamında ziyaret etti. Tutan, Türkiye’nin her bölgesinde olduğu gibi Antalya’nın Kepez ilçesinde de Ak Partili kadınlar olarak canla başla çalıştıklarını söyledi. Seçim sonuçlarına bakıldığında bu çalışmaların karşılığını aldıklarını dile getiren Tutan, Başkan Hakan Tütüncü’nün her zaman kendilerine büyük destek verdiğini söyledi.
Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan’ın ve yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Tütüncü, seçimlerde birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi halinde başarının yakalanabileceğini belirterek, bunun da özellikle Kepez Bölgesi’nde seçim sonuçlarına yansıdığını dile söyledi. Başkan Tütüncü, Fatma Tutan ve ekibine başarılar diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir