YEREL HABERLER - 04 Ocak 2012 Çarşamba 16:55

RAM MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN SEMİNER ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

A
A
A
RAM MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN SEMİNER ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

Besni Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü’nün 2011-2012 eğitim öğretim yılı Besni ve Tut ilçelerinin belde ve köy okullarında gerçekleştirmiş olduğu rehberlik ve özel eğitim çalışmaları sona erdi.
Üç aylık dönemde Besni RAM Müdürlüğü personeli belde ve köylerdeki 2 bin 366 öğrenciye ve 193 öğretmene seminer verdi. Besni RAM Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanlığınca 2011 yılı Eylül, Ekim, Kasım ve Aralık aylarında 6 ortaöğretim kurumunda Şiddeti Önleme semineri verildi. Seminerlere 472 öğrenci katıldı. Yine aynı okullarda YGS- LYS Tanıtım seminerleri verildi. Bu seminerlere ise 602 öğrenci katıldı. İlköğretim okulları öğrencilerine yönelik olarak Tut ilçesinde 5, Besni ilçesinde ise 24
olmak üzere toplam 29 okulda Verimli Ders Çalışma Teknikleri konulu seminerler verilmiş olup, seminerlere toplam bin 85 öğrenci katıldı. Kredi ve Yurtlar Kurumu Erdemoğlu Yüksek Öğrenim yurdunda 150 öğrenciye Yurt Hayatına Uyum Semineri verildi. Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanlığınca Besni ve Tut ilçelerinde 37 ilköğretim okulunda 193 sınıf öğretmenine Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı hazırlama semineri verildi. Ayrıca aynı okullarda 57 öğrenci tarama çerçevesinde bireysel incelemeye alındı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir