YEREL HABERLER - 28 Aralık 2011 Çarşamba 16:29

YAHYA ŞAHAN, NİZİP İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
YAHYA ŞAHAN, NİZİP İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Nizip Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Nizip Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret eden Şahan, İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar’dan yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alarak bir takım incelemelerde bulundu. Nizip Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün yerini ve tesislerini yerinde incelediğini ve bir takım eksikliklerin olduğunu belirten İl Müdürü Yahya Şahan şunları söyledi:
"Nizip ilçesi Gaziantep ilimizin en büyük ve başarılı ilçelerinden biridir. Bu nedenle il ziyaretimi bu güzel ve başarılı ilçeye yapmak istedim. Ziyaretimizin amaçlarından bir tanesi de hem ilçe müdürlüğümüzü yerinde görmek ve burada ne yapabiliriz diye bir takım inceleme yapmaktı, bu incelemelerin sonunda mevcut salonumuzda onarılması gereken fonksiyonları daha iyi bir hal alması için çalışma başlatacağız. Tabi çalışmalarımız sadece Nizip ilçesi ile sınırlı kalmayıp bakım, onarım ve yenileme gibi çalışmalarımızı Gaziantep ve diğer ilçelerindeki spor tesislerinde yapacağız. Ben Nizip ilçesinde hokey, tekvando ve birçok alanda elde edilen başarılardan dolayı, başta İlçe Müdürümüz Ömer Faruk Yakar’ı ve başarıda emeği geçen bütün ekibe teşekkür ederim."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir