YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 11:35

İZMİTLİLER BAŞKAN DOĞAN`DAN MEMNUN

A
A
A
İZMİTLİLER BAŞKAN DOĞAN`DAN MEMNUN

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sabahın çok erken saatlerinde geldiği Tavşantepe Mahallesi’nde cemaatle birlikte sabah namazını kıldı.
Tavşantepe Ulu Camii’ndeki sabah buluşmasına; AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye Meclis Üyeleri Mahmut Öztürk, İsmail Gün ve İsmail Gündaş, Tavşantepe Mahallesi Muhtarı Tekin Güner, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Tavşantepe Ulu Camii Dernek Başkanı Türkan Akın ve cami imamı Necati Adıgüzel ile mahalle sakinleri katıldı.
Namazın ardından, camii dernek lokalinde çay, simit ve poğaça ile kahvaltı yapıldı. Tavşantepeliler, özellikle de muhtar Tekin Güner, Başkan Doğan’ın sosyal yönünü çok takdir ettiklerini söyleyerek kendisinden övgüyle söz etti. Muhtar Güner, halen yapımı süren mahalle konağının bölgenin hizmet binası ihtiyacını gidereceğini söyleyerek, “ Mahalle konağımızın içinde fatura ödeme merkezleri, muhtarlık binası, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı birimler gibi çok amaçlı kullanım yerleri olacak. Şu anda inşaat olanca hızıyla devam ediyor. Gençler için mahallede uygun konumdaki alanlar spor tesisleri olarak değerlendiriliyor. Mahallenin ihtiyaçları çok, ama biz Başkanımıza güveniyoruz. Biliyoruz ki, Başkan Doğan bize değer veriyor ve bizim için çalışıyor. Kendisine bu nedenle mahalle halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Doğan muhtarın sözlerine teşekkürle karşılık verdi ve “ Günün erken saatleri en bereketli saatlerdir. Sizlerle bu saatte buluşup, sohbet etmek çalışmalarımızı değerlendirmek, ihtiyaçları ve eksikleri sizlerin ağzından duymak bizlere çalışmalarımızda önemli faydalar sağlıyor. Ayrıca yapılan hizmetlerin bu şekilde takdir görmesi, bizlerin en büyük ödülü oluyor. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir