YEREL HABERLER - 03 Ocak 2012 Salı 14:15

ESNAF ODALARI 2012`DEN UMUTLU

A
A
A
ESNAF ODALARI 2012`DEN UMUTLU

Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol, 2011 yılının esnaf açısından bir takım sorunlara rağmen verimli geçtiğini, 2012 yılından ise umutlu olduklarını belirtti.
Denizli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol yaptığı yazılı açılamada, 2011 yılını değerlendirdi. Dünyayı kasıp kavuran küresel kriz her kesimi olduğu gibi esnaf kesimini de olumsuz etkilediğini belirten Çelikkol açıklamasında, "Bir çok olumsuzlukla karşı karşıya kaldık. Ancak hükümetin aldığı bir takım önlemler nedeniyle esnafın üzerindeki yük bir nebze olsun hafifledi. 2011 yılı bir takım sorunlara rağmen, krizin etkilerinin yavaş yavaş ortadan kalktığı, ekonominin toparlandığı ve piyasanın hareketlendiği bir yıl oldu. Özellikle 2011’de dini bayramlar ve yılbaşı esnaf açısından verimli geçti. Ayrıca özel günlerde verilen yemekler yapılan hayırlar da piyasası bir nebze olsun hareketlendirdi" ifadelerine yer verdi.
Esnafın 2012 yılından umutlu olduğunu dile getiren Çelikkol, 2012 yılının doğal afetlerden, terörden ve her türlü olumsuzlulardan uzak huzurlu bir yıl olmasını diledi. 2012 yılının 2011’den daha verimli olacağına inandıklarını da kaydeden Çelikkol, ekonomideki olumlu gelişmelerin devam edeceği ümidini taşıdıklarını, perakende yasasının bir an önce çıkarılmasını beklediklerini ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir