YEREL HABERLER - 15 Aralık 2011 Perşembe 13:04

BAŞKAN NEVZAT DOĞAN, EĞİTİMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

A
A
A
BAŞKAN NEVZAT  DOĞAN, EĞİTİMİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Marmara Belediyeler Birliği’nin iletişim platformu etkinlikleri devam ediyor. Birliğin Eminönü’ndeki merkezindeki “Vizyon, liderlik ve karizma konulu seminerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.
Semineri Marmara Üniversitesi İstanbul Araştırmaları Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Recep Bozlağan verdi. Birliğe üye belediyelerden yetkililerin katıldığı seminerde konuşan Bozlağan, ekip çalışması, yönetici ile lider arasındaki farklar, vizyon, ekip, sistem ve başarı unsurları, esnek, karizmatik, çözüm odaklı liderlik konularının yanı sıra İstanbul’un vizyonu ve karizması konularına değindi.
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da yaptığı açıklamada Türk Belediyecilik sisteminin gelişmesi için belediyelere yönelik çalışmaların stratejik önemde olduğunu ve bu noktada Marmara Belediyeler Birliği’nin önemli bir misyon yüklendiğini söyledi. Aynı zamanda Marmara Belediyeler Birliği encümen üyesi de olan Doğan, İzmit Belediyesi’nin projelerinin birçok belediyeye örnek olduğunu da ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir