YEREL HABERLER - 16 Aralık 2011 Cuma 15:01

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DPÜ’DE

A
A
A
ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DPÜ’DE

Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri, öğretmen ve idarecilerinden oluşan grup mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında; Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’ne ziyarette bulundular.
Elektrik-Elektronik Bölümü Başkanı Doç.Dr. Ahmet Altuncu tarafından karşılanan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerine Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda Üniversite ve Elektrik-elektronik bölümünün tanıtımının ardından Mühendislik Fakültesi diğer bölümleri ile ilgili olarak bölüm başkanı ya da bölümlerin görevlendirdiği öğretim elemanları tarafından ayrıntılı bilgiler verildi.
Doç.Dr. Ahmet Altuncu, gelecekte öğrencimiz olmalarını ümit ettiğimiz Kütahya’nın önemli liselerinden biri olan Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerini Üniversitemizde ağırlamaktan, bölümlerimizi tanıtmaktan memnuniyet duyuyoruz. Ümit ederiz ki öğrencilerimiz Üniversite sınavını kazanarak bizim öğrencimiz olurlar şeklinde konuştu.
Doç. Dr. Altuncu, Dumlupınar Üniversitesi’nin çok güzel, yeterli imkânları ve zengin laboratuarları olan bir üniversite olduğunu sözlerine ekledi.
Okul idareci ve öğretmenleri de gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirerek yapılan tanıtım faaliyetinin çok ayrıntılı olarak öğrencilere sunulmasından dolayı teşekkür ettiler.
Bölüm başkan ya da bölümleri tanıtan öğretim elemanlarına öğrenciler bölümlerle ilgili öğrenmek istedikleri sorular yönelttiler.
Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri tanıtımın ardından Mühendislik Fakültesi Laboratuarlarını gezdiler.
GÜNEŞ ARABASI İLGİ ODAĞI OLDU
Üniversite Laboratuarlarını ziyaret eden öğrencilerin Elektrik-Elektronik Bölümü Laboratuarlarındaki bin4yüz53 adlı güneş otomobili ilgi odağı oldu. Öğrenciler güneş otomobilini uzun uzun incelediler, öğretim elemanının verdiği bilgileri dikkatle dinleyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Tanıtım gezisi konusunda düşüncelerini dile getiren öğrenciler, Dumlupınar Üniversitesi’nden güzel düşüncelerle ayrıldıklarını belirttiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir