GENEL - 28 Aralık 2011 Çarşamba 12:42

RECEP, TAYYİP VE ERDOĞAN ÜÇ YAŞINDA

A
A
A
RECEP, TAYYİP VE ERDOĞAN ÜÇ YAŞINDA

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde yaşayan Serdar Yurtoğlu hayatını kaybeden babasının vasiyetini yerine getirerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isimlerini verdiği üçüz çocukları Recep, Tayyip ve Erdoğan üç yaşlarına girdi.
Yurtoğlu çirti üçüz çocukları olacağını öğrenince isimlerini babaları Mahir Yurtoğlu’nun vasiyetini yerine getirerek Recep, Tayyip ve Erdoğan koydu. Baba Serdar Yurtoğlu, anne Emine Yurtoğlu ile babaanne Emine Yurtoğlu, geçtimiz günlerde üçüzlerin elinden tutarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu. Baba Yurtoğlu, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etmek için geldiklerini, üçüzler doğduğu günden itibaren kendilerine çok yardım ettiğini söyledi.
Üçüzlerin babası Serdar Yurtoğlu, Başbakan Erdoğan hayranıolduğunu belirterek, ’’Çocuklarımın adını hem babamızın vasiyetini yerine getirmek, hem de Başbakanımıza olan sevgimizi göstermek için Recep, Tayyip, Erdoğan koyduk’’ dedi.
Üçüzlere kendi adının verildiğini öğrenince Başbakan’ın kendisini aradığını ifade eden baba Yurtoğlu, bunun bile kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Üçüzlerin birbirleri ile iletişimlerinin çok sağlam olduklarını belirten anne Emine Yurtoğlu ise " Henüz konuşamıyorlar çünkü başka birine ihtiyaç duymuyorlar. Üçünün de karakteri birbirinden farklı ama birbirlerine çok düşkünler" diye konuştu
Ailenin tek isteği hayranı oldukları Başbakan Erdoğan ile tanışmak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir