ASAYİŞ - 09 Ocak 2012 Pazartesi 16:36

`KİMLİK` BUNALIMI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

A
A
A
`KİMLİK` BUNALIMI İNTİHARA SÜRÜKLEDİ

Antalya’nın Kemer ilçesinde bir fırında çalışan işçi, nüfus cüzdanını kaybettikten sonra 6 ayda yeniden çıkartamadığını öne sürerek intihara kalkıştı. İntihar girişimi, Kemer Emniyet Müdürü Hasan Mutlu’nun çabalarıyla önlendi.
Urfa’nın Ceylanpınar ilçesinden Kemer’e gelerek fırınlarda çalışmaya başlayan Cemal Y., iddiaya göre nüfus hüviyet cüzdanını kaybetti. Nüfus cüzdanını çıkarmak için girişimde bulunan genç, bir türlü yeni nüfus cüzdanına kavuşamadı.
KİMLİKSİZ YAŞAMAK İSTEMİYORUM
Kimliksiz olmasının yaşamını zorlaştırdığını öne süren Cemal Y, ilçe merkezinde bulunan 5 katlı Kemer Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nin arka cephesinde bulunan yangın merdivenine tırmandı. Kollarını jiletle kestiği görülen ve merdivenlerin üzerindeki sahanlığa çıkan Cemal Y., "Kimliksiz yaşamak istemiyorum, kendimi aşağıya atacağım" diye bağırdı.
Önce olayı gören vatandaşlar tarafından ikna edilmeye çalışılan Cemal Y., daha sonra gelen itfaiyenin çadır germesine de müsaade etmedi ve tekrar aşağı atlama girişiminde bulundu.
EMNİYET MÜDÜRÜ İKNA ETTİ
Olay yerine gelen Kemer Emniyet Müdürü Hasan Mutlu, gözaltına alınmaktan çekindiğini söyleyen gence yardımcı olacağına söz verince Cemal Y. İntihardan vazgeçti. Cemal Y., olayın ardından Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir