YEREL HABERLER - 22 Aralık 2011 Perşembe 12:00

MEMUR SINAVINDA ANTALYA BİRİNCİSİ MANAVGAT`TAN

A
A
A
MEMUR SINAVINDA ANTALYA BİRİNCİSİ MANAVGAT`TAN

Antalya’nın Manavgat ilçe Kaymakamlığı ve Nüfus Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 5 memur, İçişleri Bakanlığının yükselme sınavında büyük bir başarıya imza atarak sınavı kazanırken, Manavgat Kaymakamlığı Dernekler Masası’nda görev yapan Songül Serin 95 puan ile Antalya birinciliğini elde etti.
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü’nün 18/11/2011 tarihli 902.03/17728 Sayılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı 20 Kasım 2011 tarihinde Ankara’da yapıldı. Manavgat’tan sınava katılan Kaymakamlık İdare Kurulunda görevli Mehmet Kemal Erol (Şef), Dernekler masasında görevli Songül Serin (Şef), İlçe Nüfus ve Vatandaşlık müdürlüğünde görev yapan Aydın Yılmaz (Şef), Nazmiye Arıcan (Nüfus Müdürü) ve Feride Şahin (Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni) sınavı kazanarak görevlerinde yükseldi ve yeni ünvanlarına kavuştu.
Sınava katılan ve başarılı olan memurları kabul eden ve kutlayan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, “21 Eylül-07 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılan görevde yükselme eğitimi sonuçlarına göre, görevde yükselme eğitimine katılarak görevde yükselme sınavına girmeye hak kazanan adaylar ile unvan değişikliği sınavına girmeye hak kazanan adaylar 20 Kasım 2011 tarihinde saat 10.00 da Ankara’da sınava alındılar. Yapılan sınavlara ilçemizden de 2 tanesi Kaymakamlığımızdan 3 tanesi de Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğümüzden olmak üzere 5 arkadaşımız katıldı. Sınava katılan arkadaşlarımızın tamamı sınavda başarılı oldu ve görevlerinde yükseldiler. Sınava katılan arkadaşlarımızın bu başarısının yanında Kaymakamlığımıza bağlı Dernekler masasında görev yapmakta olan Songül Serin isimli memur arkadaşımız sınavı Antalya’da birinci olarak kazanmıştır. Ben başta Songül Serin olmak üzere tüm arkadaşlarımızı kutluyor yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir