YEREL HABERLER - 08 Ocak 2012 Pazar 12:38

AYCİTY AVM TAMAMLANDI

A
A
A
AYCİTY AVM TAMAMLANDI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 23 bin metrekarelik alan içine 3 ayrı kompleks halinde yapılan iş merkezi tamamlandı. Ay City AVM, 11 Şubat 2012 tarihinde düzenlenecek görkemli bir törenle açılacak.
Öğretmen evi (otel) ve ofisler kuleleri 8’er kat, alışveriş ve yaşam merkezi 4 ve otopark 3 kattan oluşan iş merkezi Kdz. Ereğli’nin en yüksek binası olma özelliği de taşıyor. 3 Asansör ve yürüyen merdivenin de bulunduğu Ay City AVM’ de 125 araçlık kapalı otoparkın müşterilere hizmet verecek. Ay City Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin (AVM) bölgede standartları yükselteceğine inandığını söyleyen Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, kaliteli markaları ve sosyal yaşam alanlarıyla güzel bir hizmet sunulacağını vurguladı.
Kaliteli markaları vatandaşla buluşturmayı amaçladıklarını söyleyen Yusuf Günay, “Ay City Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM)’nde kaliteli markaları vatandaşla buluşturmayı amaçlıyoruz. 4 katı alışveriş ve yaşam merkezi, 3 katı otopark olmak üzere 7 kattan oluşuyor. Finansbank, Ziraat Bankası, CarrefourSA gibi alanında marka olmuş firmalar hizmet vermeye başladılar. 400 metrekarelik alandan oluşan çocuk eğlence parkı yer alacak. 6 D Sinema salonu bulunacak. Alışveriş ve yaşam merkezinde 22 metrekare ile bin metrekare arasında değişik ölçülerde mağazalar bulunuyor. Bu iş merkezinde yaklaşık 200 kişi istihdam edilecek” dedi. Günay, alışveriş merkezinin sadece bölge ekonomisine değil, bölge sosyal hayatına da önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Günay, ayrıca AVM’de çeşitli etkinlikler düzenlenip özellikle çocuklar için eğlence ortamı hazırlandığını kaydetti.
Yüzde 80 oranında doluluğun sağlandığını belirten Günay, AVM’nin 11 Şubat tarihinde açılışı yapılacağını söyledi. Ayrıca Günay, açılış nedeniyle 8-9-10 Şubat tarihlerinde AVM’de 3 gün çeşitli etkinlik ve şenliklerin olacağını kaydetti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir