YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 09:51

EMİYET MÜDÜRÜ MEHMET ALTINOK BAKİAD DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

A
A
A
EMİYET MÜDÜRÜ MEHMET ALTINOK BAKİAD DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Bartın Aktif İşadamları Derneği’ne (BAKİAD) iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Yapılan ziyarette; Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Dernek Başkanı Birol Dikyurt, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihat Çakır, İsmail Naci Ünal, Mehmet Çelikkaya, Sabri Karaman, Yaşar Bahçıvan ve Genel Sekreter Hasan Önder katıldı. Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, işadamlarının istihdamları sayesinde evlere giren ekmeğin huzura katkıda bulunduğunu söyledi. Göreve başladığı günden beri ilde bulunan kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, basın mensupları ve halkla tanışmalarının devam ettiğini, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren kuruluşlara da iade-i ziyaretlerde bulunduğunu söyledi. Bartın’ın huzuru için hizmetin gereği neyse onu yapacaklarını belirtti. Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, "Kentin daha fazla huzuru için kamu kurumları, işadamı, sivil toplum, basın kuruluşları ve halkımızla omuz omuza vererek hareket etmemiz gerektiği düşüncesinden yanayım. Üreten, istihdam yapan, ekonomiye katma değer sağlayan işadamlarımız sayesinde evlere ekmek girip aile fertleri sıcak bir çorbasını huzur içinde içebilecek. Bu vesile ile hem ekonomiye hem de toplumsal huzura önemli katkıda bulunan işadamlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ise, "Bir ay önce göreve başlayan emniyet müdürümüz kısa süre içinde ildeki kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, basın ve halkla bir araya gelmesi huzur ve asayişin devamı adına sevindiricidir. Kendilerinin daha önceki görevlerinde büyük illerde ve önemli görevlerde bulunması, son olarak da İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne atanması ilimizde ayrı bir heyecan uyandırmıştır. Altınok’un ’Eve giren ekmek huzura katkı yapar’ tespiti ise canıyla, dişiyle üretim, istihdam ve katma değer sağlayan işadamlarını onurlandırmıştır. İşadamları olarak kentin huzur ve asayişi adına emniyet teşkilatıyla omuz omuza vermeye hazırız" diye konuştu.
Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, işadamlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir