ASAYİŞ - 27 Aralık 2011 Salı 19:00

ÖĞRENCİNİN OKULDA ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK HAYATINI KAYBETMESİ

A
A
A
ÖĞRENCİNİN OKULDA ELEKTRİK AKIMINA KAPILARAK HAYATINI KAYBETMESİ

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü, Adapazarı ilçesinde bir okulda, bir öğrencinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ile ilgili inceleme başlattı.
Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, kazayla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi. Açıklamada, "İlimiz Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 11/H sınıfında öğrenim gören öğrenci Furkan Üzümcü’nün, 27/12/2011 tarihinde saat 13.55 sıralarında, okulun elektrik atölyesinde, atölye temrin uygulamalarını yaptıktan sonra, şarteli kapatmayı unutarak, çalışmayı sonlandırmak amacıyla sisteme müdahale ettiği, bu arada cereyana kapıldığı, durumu gören yanındaki arkadaşının şarteli
indirdiği, olayda ağır yaralanan öğrencinin 112 acil servisin aranmasıyla birlikte okula gelen ambulansla Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı, ancak tüm müdahalelere rağmen saat 16.30 sularında vefat ettiği öğrenilmiştir. Kazayla ilgili olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından detaylı inceleme başlatılmıştır" denildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir