DÜNYA - 29 Aralık 2011 Perşembe 14:38

TURGAY BAHADIR`A ÖĞRENCİLERDEN FAİR-PLAY ÖDÜLÜ

A
A
A
TURGAY BAHADIR`A ÖĞRENCİLERDEN FAİR-PLAY ÖDÜLÜ

Spor Toto Süper Ligi ikinci yarı hazırlıklarını Bursaspor, kendi evinde yaptığı antenmanlar ile sürdürüyor. Sabah antrenmanı öncesi tesislere gelen Spor Lisesi öğrencileri Turgay Bahadır’a plaket verdi.
Teknik Direktör Sağlam nezaretinde Özlüce Tesisleri’nde çalışan yeşil beyazlı futbolcular, ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra ise 5’e 2 pas pres çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç yapıldı. Antrenmana ülkelerinde bulunan Carson, Bangura, Tagoe ve Insua katılmadı. Okan Deniz ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Öte yandan Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar ve Spor Lisesi öğretmen ve öğrencileri bugün sabah saatlerindeki antrenman öncesi Özlüce Tesisleri’ne gelerek takım ve teknik heyeti ziyaret etti. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar sezonun ikinci devresinde takımımıza başarılar dileyerek; "Biz İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 530 bin Bursalı öğrenciyle Bursaspor’un her zaman arkasındayız ve başarılı olası için her zaman elimizden geleni yapacağız" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 11. Haftasında evimizde oynadığımız Samsunspor müsabakasında Turgay Bahadır’ın yaptığı fair play davranışı için Turgay’a plaket takdim eden Gülsar, "Turgay Bahadır’ın yapmış olduğu bu doğru davranışa çocuklarımıza rol model olması amacıyla, çocuklarında bunu yakından görmesini sağlayarak Turgay’a plaket armağan ettik. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çocuklara en fazla vurguladığımız şey doğruluk, dürüstlük ve bu kavramlar" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir