YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 11:13

MİLLETVEKİLİ SARIBAŞ`TAN ÇAN`DA ZİYARETLER

A
A
A
MİLLETVEKİLİ SARIBAŞ`TAN ÇAN`DA ZİYARETLER

CHP Çanakkale Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Ali Sarıbaş, 4 dönem Çan Belediye Başkanlığı yaptığı memleketi Çan’da dostları ve partilileriyle hasret giderdi.
Çan’da partisinin ilçe örgütünde İlçe Başkanı Hilmi İlhan, Kadın Kolları Başkanı Reyhan Akgün ve CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, ilçede günlük olarak yayınlanan “Çan’ın Sesi” Gazetesi’ni de ziyaret etti. Gazetenin sahibi Remziye Akgün ve gazete personeliyle bir süre görüşen Sarıbaş, TBMM çalışmaları hakkında bilgi vererek, Anadolu basını için yaptığı çalışmaları anlattı. TBMM Başkanlığı’na Anadolu basınının sorunlarını irdelemek amacıyla bir araştırma komisyonu kurulması için önerge verdiğini hatırlatan Sarıbaş, “Anadolu basını bugün gerçekten devlet eliyle desteklenmeye muhtaç bir durumda. Büyük basın organları her türlü destekten nasibini alırken Anadolu Basını bir çaresizlik ve güçlükler içinde yayın yapmakta” dedi.
Çanakkale basını başta olmak üzere Türkiye genelinde birçok gazetenin yetkilisiyle konuşarak bilgilendiğini kaydeden Sarıbaş, “Araştırma önergemi meclis başkanlığına verdim, sıraya girdi. Dördüncü kuvvet dediğimiz basınımızın, özellikle de Anadolu basınının ayakta kalması çok önemlidir ve şart. Devlet bunu sağlamak için her türlüğü desteği vermeli” şeklinde konuştu.
Sarıbaş ve CHP ilçe başkanı İlhan ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Çan’da köy gezilerine çıktı. Sarıbaş ve CHP’liler ilçenin Hacılar, Yaveler, Çomaklı, Maltepe ve Altıkulaç köylerine giderek vatandaşlarla Çan ve ülke sorunlarını konuşarak görüş alış verişinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir