YEREL HABERLER - 01 Ocak 2012 Pazar 14:06

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU YENİ YILA KOŞARAK GİRDİ

A
A
A
BAŞKAN KARAOSMANOĞLU YENİ YILA KOŞARAK GİRDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 2012 yılına Derince Çınarlıdere’de koşarak girdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ile yürüyüş tutkunları, Çınarlıdere’de sabah sporu yaptı. Herkesin yeni yılını kutlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli, hizmetlerimizle ayağa kalktı, yürümeye başladı. Şimdi ise koşuyor. 2012’de hizmet maratonunda aynı hızla koşmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Yürüyüş sporunu Kocaeli halkına sevdiren ve bir hayat tarzı haline getiren Başkan Karaosmanoğlu, Çınarlıdere Parkuru boyunca beraberindekilerle birlikte koştu. Başkan Karaosmanoğlu’na Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile çok sayıda spor tutkunu eşlik etti.
Şırıl şırıl akan deresi, ağaçlardan dökülen sapsarı yapraklarıyla kışın ayrı bir güzelliğe bürünen Çınarlıdere Mesire Alanı’nın yaklaşık 6 kilometrelik parkurunun büyük bölümünü tempolu bir şekilde koşarak tamamlayan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’2011’de hizmet yarışında önemli adımlar attık. Sağlıklı insanlar, sağlıklı kentlerde yaşar düşüncesiyle hem halkımızın, hem kentimizin sağlığına önem verdik. Kocaeli’ne çok sayıda yürüyüş parkuru, spor sahaları kazandırdık’’ diye konuştu.
Haftanın üç günü Kocaeli halkıyla birlikte yürüyüş yaptığını ve kendisini 30 yaşında hissettiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Spor size ayrı bir enerji ve güç katıyor. Yüzlerce, binlerce kişinin katıldığı yürüyüşlerde bu enerji, sinerjiye dönüşüyor. Yeni yılın şehrimize, ülkemize ve insanlığa, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Büyükşehir olarak, 2011’de olduğu gibi 2012’de de Kocaeli halkının mutluluğu için çalışmaya, hizmet maratonunda daha hızlı koşmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir