YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 14:29

AK PARTİ GÖNEN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

A
A
A
AK PARTİ GÖNEN İLÇE KONGRESİ YAPILDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, Türkiye’nin 2023 hedefine sapasağlam, rotasında bir değişiklik olmadan, emin ve ehil bir kaptan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinde ilerlediğini söyledi. Edip Uğur, "AK Parti millet için çalışıyor" dedi.
Balıkesir’in Gönen ilçesinde AK Parti İlçe Teşkilatı 4. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek adaylı kongrede mevcut başkan Servet Bıyık yeniden seçilerek güven tazeledi. Gönen Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonunda yapılan kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, milletvekilleri Mehmet Cemal Öztaylan, Tülay Babuşcu veAli Aydınlıoğlu, eski milletvekili İsmail Özgün, Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, İl Gençlik Kolları Başkanı Zafer Dağarcıkoğlu, İGM başkanı Ramazan Bahçavan, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri, İl ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, milletvekili aday ve aday adayları ile çok sayıda partili katıldı. Hafta sonu yapılan kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, AK Parti’nin millet için çalıştığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın askere değil millete baktığını, hükümet olarak rant değil hizmet dağıttıklarını, milletten aldıkları güç ile derin devlet karşısında dik durarak başarılı olduklarını söyledi. Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan’ın kaptanlığında emin ve sağlam adımlarla 2023 hedefine ilerlediğini belirten Edip uğur, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Recep Tayyip Erdoğan, artık millete bakıyor, askere değil. Hakimiyet kayıtsız, şartsız milletindir. Artık hesap verecek bir devlet var. Bizim AK Parti olarak gizli bir şeyimiz yok, bunu millet anladı. AK Parti iktidarıyla birlikte ülkemizde artık hiç kimse kıyafetlerinden, inançlarından dolayı ayrımcılığa uğramıyor. Geçmişte bu yolda fitne tohumu ekenler kendi ettiklerini biçerek derslerini aldılar. Artık hiçbirinin bu ülke siyasetinde esamesi okunmuyor. ’Hükümet olarak terör ile yaz kış demeden mücadele ediyoruz ve edeceğiz. Türkiye’yi 8 yılda örnek, saygın devlet yaptık. Avrupa ülkeleri bize gıpta ile bakıyor. Dünyanın birçok ülkesi krizlerle boğuşurken Türkiye ekonomisi büyümede dev ülkeleri sollayıp dünya rekorları kırdı. Türkiye 2023 hedefine sapasağlam, rotasında değişiklik olmadan, emin ve ehil bir kaptan olan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinde ilerliyor. Duble yollar ile ülkeyi ağ gibi ördük. Sağlıkta, eğitimde Cumhuriyet tarihinde görülmemiş atılımlar gerçekleştirildi. Türkiye Cumhuriyeti’nde eğitime ilk kez savunmadan daha çok bütçe AK Parti’nin iktidara gelmesiyle birlikte ayrılmaya başlandı. Ülkenin dört bir yanına hizmet yağdı, sorunlar ortadan kaldırıldı. Halk bizim yaptıklarımızı taktiri ile karşılıyor. Biz rant değil hizmet dağıtıyoruz. Seçim için değil, milletimizin refahı, ülkemizin dünya ülkeleri arasındaki gerçek yerini alması için çalışıyoruz. Temiz bir partiyiz. Halkın iktidar yaptıklarını muktedir yapmayan derin devlet. Darbeler yaparak ihtilaller yapan derin devlet. ’Muhtar bile olamazsın’ diyerek içeri atan derin devlet. Milletin tercihi ve dualarıyla iktidara gelen AK Parti ’Her şey Türkiye ve millet için’ diyerek, milletten aldığı güçle dik durarak başarılı oldu. Devlet-millet bütünlüğünü sağladı."
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, Türkiye’nin hukuk devleti olduğunu, hukuk karşısında herkesin eşit olduğunu vurguladı. Uğur, milletin iradesiyle gelen iktidarların ancak millet iradesiyle gidebileceğinin demokrasinin önündeki engellerin ortadan kaldırılmaya başlanmasıyla birlikte artık herkes tarafından benimsendiğini kaydetti. Uğur, "Recep Tayyip Erdoğan, artık millete bakıyor, askere değil. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Artık hesap verecek bir devlet var. Bizim AK Parti olarak gizli bir şeyimiz yok, bunu millet anladı’’ dedi.
AK Parti İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı’nın da konuşma yaptığı Gönen İlçe Kongresinde seçimlere mevcut ilçe başkanı Servet Bıyık’ın hazırladığı tek liste ile gidildi. Genel kurula katılan delegelerin tamamın oyunu alan Gönen İlçe Başkanı Servet Bıyık tekrar seçilerek güven tazeledi. AK Parti Gönen İlçe Teşkilatının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;
"Servet Bıyık (başkan), Abdullah Mutlu, Eyüp Cengizoğlu, Hüseyin Acar, Hüseyin Demirdelen, İhsan Özen, İsmail Mutlu, Hüseyin Taşçı, İsmail Rıfkı Danış, Kadriye Çalık, Kamil Çömez, Mehmet Karagöl, Mehmet Uzun, Kenan Yıldırım, Mehmet Yıldız, Metin Davut Kavuzoğlu, Musa Yakar, Mustafa Doğan, Metin Deveci, Şahin Turan, Sabriye Köseoğlu, Selim Çeken, Seyhan Sürer, Ümit Dağcı, Zekeriya Dağlı."
Kongrenin sonunda isimleri okunarak sahneye davet edilen yeni yönetim kurulu üyeleri el ele verip salondaki partilileri selamladı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Trendyol Süper Lig: Y. Adana Demirspor: 0 - Galatasaray: 3 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Adana Demirspor’u 3-0 mağlup oldu. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 49. dakikada Balotelli’nin uzun pasında ceza sahası içine hareketlenen Mendoza’nın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 53. dakikada Maestro’nun ceza yayı üzerinde kontrol edemediği topu alan Hakim Ziyech’in yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1 62. dakikada Kerem Demirbay’ın ters dokunuşunda kaleciyle karşı karşıya kalan Mendoza’nın vuruşunu kaleci Muslera kalesini terk ederek uzaklaştırdı. 63. dakikada topla ilerleyen Mendoza’nın pasında ceza sahası içine hareketlenen Yusuf Barasi’nin şutunda kaleci Muslera meşin yuvarlağı kurtardı. 64. dakikada ceza sahası içinde sağ tarafta topla buluşan Kerem Demirbay’ın çizgiye inip uzak köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2 90+1. dakikada Dries Mertens’in pasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Maurı Icardi düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-3 Hakemler: Bahattin Şimşek, Süleyman Özay, Osman Gökhan Bilir Y. Adana Demirspor: Magomedaliyev, Atal, Gravillon, Semih Güler (Manev dk. 11), Mohammadi, Michut (Tayfun Aydoğan dk. 66), Maestro, Yusuf Barasi (Alioui dk. 66), Mendoza, Yusuf Erdoğan, Balotelli (Aimbetov dk. 85) Yedekler: Yılmaz Aktaş, Cisse, Abdulsamet Burak, İzzet Çelik, Dorukhan Toköz, Fougeu Teknik Direktör: Hikmet Karaman Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan (Aurier dk. 82), Abdülkerim Bardakcı, Victor Nelsson (Davinson Sanchez dk. 88), Derrick Köhn, Lucas Torreira (Berkan Kutlu dk. 82), Kerem Demirbay, Hakim Ziyech (Kerem Aktürkoğlu dk.71), Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz (Tete dk. 82), Mauro Icardi Yedekler: Günay Güvenç, Eyüp Aydın, Sergio Oliveira, Ndombele, Vinicius Teknik Direktör: Okan Buruk Goller: Hakim Ziyech (dk. 53), Kerem Demirbay (dk. 64), Mauro Icardi (dk. 90+1) (Galatasaray) Sarı kartlar: Mendoza, Gravillon (Y.Adana Demirspor)