YEREL HABERLER - 10 Ocak 2012 Salı 13:41

ANTAKYA BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU BELİRLİYOR

A
A
A
ANTAKYA BELEDİYESİ YENİ LOGOSUNU BELİRLİYOR

Antakya Belediyesi yeni logosunu belirlemek için anket yapıyor.
Yeni logosunu belirlemek üzere yaptığı çalışmaları geçtiğimiz günlerde kamuoyu ile paylaşan Antakya Belediyesi, farklı tasarımlardaki logoları halkın tercihine ve beğenisine sundu.
Mevcut logo ve farklı tasarımdaki yeni logolar kalbimdekiantakya.com adlı internet sitesi, basın mensupları, bilboardlar ve belediye resmi web sitesi vasıtasıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
Antakya Belediyesi sanal ortam dışında vatandaşların oy pusulası yöntemiyle de tercihte bulunmalarını sağlamak amacıyla şehrin belirli noktalarına konulan tercih kutularında oy kullanabiliyor.
Antakyalılar kalbimdekiantakya.com adlı internet sitesinden ve belediyenin antakya.bel.tr resmi web sitesi üzerinden, ayrıca kentin farklı noktalarına yerleştirilmiş kutularda beğendiği logoya oy vererek tercihte bulunuyor. Ayrıca katılımcılar sanal ortamda beş farklı tasarımdaki logolarla ilgili yorum ve düşüncelerini paylaşabiliyor.
10 Ocak itibariyle internet sitesi üzerinden 2017, oy kutuları vasıtasıyla 1428 kişi, toplamda ise 3445 kişi oy kullanmış durumda.
Oy verme işlemleri 31 Ocak 2012 tarihine dek devam edecek ve Antakya halkının oylarıyla belirlenecek yeni logo Şubat ayı başlarında kamuoyuna açıklanacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir