DÜNYA - 30 Aralık 2011 Cuma 15:16

AMRABAT A2 TAKIMININ HAZIRLIKLARINA KATILMADI

A
A
A
AMRABAT A2 TAKIMININ HAZIRLIKLARINA KATILMADI

Kayserispor’un Antalya kampında Galatasaray’a gitmek istediğini yinelemesi üzerine yönetim kurulunun kararı ile A2 takımına gönderilen Amrabat, A2 takımının antrenmanına katılmadı.
Ligin başından bu yana başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çeken sarı-kırmızılı takımın başırılı oyuncusu Amrabat, devre arası Antalya kampında yönetim kurulu üyelerine Galatasaray’a gitmek istediğini söylemişti. Kayserispor yönetimi de Amrabat’ı süresiz kadro dışı bırakarak A2 takımına göndermişti. Amrabat, A2 takımının bugün Kayseri tesislerinde yaptığı hazırlıklara katılmadı.
"HENÜZ TEBLİGAT YAPILMADI"
Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, oyuncuya henüz tebligat yapılmadığını söyleyerek, "Tebligat işlemleri sürüyor. Durumun yazılı belirtilmesinden Amrabat Cumartesi günü veya en geç hafta başı A2 takımıyla idmana çıkacak" dedi.
BAŞKAN MAMUR AÇIKLAMA YAPTI
Bu arada Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Amrabat ile alakalı basın mensuplarının asılsız ve kışkırtıcı haberler yaptığını söyledi. Mamur, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Bazı medya mensupları kendilerine ve mesleklerine yakışmayacak asılsız ve kışkırtıcı haberler ile kulübümüzü değersizleştirip yıpratmak istemektedir. Kulübümüz Noureddine Amrabat’ı ne Beşiktaş, ne Fenerbahçe, ne de başka bir kulübe önermemiştir. Sizlerin moralini ve güvenini yıkmak adına yapılan bu çirkeflik karşısında her zamankinden daha sağlam duracağınızdan eminim. Bu vesile ile hepinizin yeni yılını kutlar; 2012 yılının tüm insanlığa, insana yakışır erdemlerle gelmesini dilerim"
Bunlar Da İlginizi Çekebilir