ASAYİŞ - 19 Aralık 2011 Pazartesi 14:54

KANLI PUSUDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR

A
A
A
KANLI PUSUDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Denizli’de, bir kamyonda anne ve oğlunun öldürülmesi ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Olay, dün gece Sarayköy ilçesi ile Akköy ilçesi arasındaki Adaköy köyü yakınlarında meydana gelmişti. 66 yaşındaki Zehra Aslantaş ile 47 yaşındaki oğlu Gaffar Aslantaş’ın öldürüldüğü olayla ilgili katil veya katillerin tespit edilmesi için jandarmanın başlattığı soruşturma derinleşerek sürüyor. Denizli’nin Adalet Mahallesi’nde oturan Gaffar Aslantaş’ın Akköy ilçesinde bulunan bahçesinde topladığı zeytinleri arkadaşının kamyonetini alarak Buharkent İlçesine götürdüğü, döndükten sonra da annesi Zehra
Aslantaş’ı bırakmak için arkadaşı Vural B. (45) isimli arkadaşıyla Akköy İlçesine gitmek için yola çıktığı belirtildi. İçinde annesi ve arkadaşı bulunan Gaffar Aslantaş’ın kullandığı 20 D 6627 plakalı kamyonet, Sarayköy İlçesi Adaköy köyünü geçtiği sırada, yol kenarından pompalı tüfekli saldırıya uğradı. Kamyonetin ön camlarının tamamen kırıldığı olayda, Gaffar Aslantaş ile annesi Zehra Aslantaş olay yerinde hayatını kaybederken, Vural B. isimli şahıs hafif yaralı kurtuldu. Anne ve oğlunun cenazeleri
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Zehra Aslantaş ve Gaffar Aslantaş’ın yarın Akköy İlçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
Olayın ardından Vural B.’nin ifadesine başvuruldu. Jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede 3 adet boş kovan bulduğu belirtildi.
Almanya’da çalıştıktan sonra Denizli’ye dönen Gaffar Aslantaş’ın Akköy İlçesinde bir süre besicilik yaptığı, iki yıl önce otomobilinin kurşunlandığı iddia edildi. Aslantaş’ın bir süre Denizli Süt Üreticileri Birliği Başkanlık görevini de yaptığı öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir