YEREL HABERLER - 31 Aralık 2011 Cumartesi 11:31

KONAK BELEDİYESİ MEMURLARINA YILBAŞI MÜJDESİ

A
A
A
KONAK BELEDİYESİ MEMURLARINA YILBAŞI MÜJDESİ

Geçtiğimiz yıl imzalanan toplu sözleşmelerde en yüksek rakamı verdiği belirtilen Konak Belediyesi, bu yıl içinde memurlarına 5 ikramiye verecek.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, belediye personeli için düzenlenen yılbaşı kokteylinde Tümbel - Sen 2 No’lu Şube Başkanı Aygün Öğrendi ile toplu sözleşmeye imza attı. İmza töreninde memurlar adına konuşan Aygün Öğrendi, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a teşekkür ederek “Başkanımız, gerçek sosyal demokrat belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye gösterdi, bu kış gününü bizim için bahara çevirdi” dedi.
Konaklı memurların alkışları arasında konuşmasını gerçekleştiren Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, tüm çalışanların yeni yılını kutladı ve şöyle konuştu: “Toplumsal sıkıntılar yaşadığımız, özellikle ekonomik olarak dar boğazda olduğumuz günlerde memurlarımızı rahat ettirecek bir sözleşmeye imza attık. Bizim bulunduğumuz yer emekçilere, alın teri döken insanlara hakkını verme ve onlardan aldığı güçle halkı mutlu etme yeridir. Biz Konak Belediyesi olarak Türkiye’ye umut verecek bir noktadayız. El ele verdiğimiz, kenetlendiğimiz, birbirimizi daha çok sevdiğimiz sürece başarı ve umutla geleceğe koşacağız.”
Konak Belediyesi ve Tümbel-Sen 2 No’lu Şube arasında imzalanan sözleşmeye göre memurlar yılda beş kez 500’er lira olmak üzere toplam 2 bin 500 lira ikramiye alacak. İkramiyeler yılbaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 1 Mayıs İşçi Bayramı, Kurban ve Şeker Bayramı’nda verilecek. Konak Belediyesi, yapılan sözleşmeyle İzmir’de ulaşım bedelleri konusuna çözüm getiren ilk belediye oldu. Yine sözleşmeye göre memurlar her ay 120 lira ulaşım bedeli alacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir