GENEL - 10 Ocak 2012 Salı 11:39

BURDUR`DA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

A
A
A
BURDUR`DA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

Burdur Valiliği tarafından istek ve sıkıntıları dinlemek amacıyla vatandaşlar için düzenlenen Halk Günü toplantısı İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya vatandaşlar katılmayınca Vali Tapsız gazetecilerin mahalleleri ile ilgili sorunlarını dinledi.
Kar yağışının etkili olması ve ilk gün sebebiyle vatandaşların çok iyi duymamış olabileceklerini dile getiren Vali Süleyman Tapsız, "Sabah ve ilk toplantı olduğu için bu günde vatandaşları dinleyelim istedim. Burada tüm daire amirlerimiz var vatandaşlarımızın talepleri sıkıntıları ve bazı konularda önerilerini problemleri daha hızlı şekilde çözmüş olacağız. Kapımız bütün vatandaşlarımıza açıktır. Belki yeterince duyamadılar. Belki bugün kar yağışının başlaması etkili oldu. Biz burada bir süre bekleyeceğiz"
dedi.
Toplantıya vatandaşlar katılmayınca Vali Tapsız, gazetecilerin mahalleleri ile ilgili sorunlarını dinledi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Vali Tapsız, şöyle konuştu: "Sizler vatandaşların gözü kulağısınız. Biz güne sizlerle başlıyoruz. Siz olmadığınız takdirde gündem takip edilemeyecek. Basın demokrasinin vazgeçilmezlerinden biridir. Toplumu yönlendirme açısından baktığımızda basının tarafsız, olayları çarpıtmadan yalın haliyle sunması önem arz ediyor."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir