GENEL - 10 Ocak 2012 Salı 11:33

YÖK BAŞKANI ÇETİNSAYA ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİ ATADI

A
A
A
YÖK BAŞKANI ÇETİNSAYA ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİNİ ATADI

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, öğretim üyesi yetiştirme programı için 768 kadronun atamasını yaptı.
YÖK Genel Kurul salonunda gerçekleşen atama törenine YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Muhittin Şimşek, YÖK Başkan Vekili Şaban Çalış katıldı. Atama öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan YÖK Başkanı Çetinsaya, öğretim üyesi yetiştirme programı için 2011 yılında 3 bin kadronun tahsil edildiğine dikkat çekerek, "3 bin kadrodan artan 768 kadro için Aralık ayında bir süreç başlatıldı. O süreci başlayıp bitireceğiz. 2012 yılında 4 bin kadro açılacak. Kazananlar için hayırlı
olsun’’ dedi.
Çetinsaya, 2011 yılında öğretim üyesi yetiştirme programına 29 bin 485 başvuru olduğuna dikkat çekerek, 768 kişilik kadroya yerleştirme yapıldığına dikkat çekti. Çetinsaya, bugün yapılan atamaları herkesin çok rahat görebileceğini ifade etti. Çetinsaya 2012 yılında başvuru sürecinin başlaması ile birlikte geniş bir basın toplantısı yapacağını kaydetti.
YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Muhittin Şimşek, bugünkü yapılan atamalarla birlikte çelişkili bir durum olmadığını hatırlatarak, şu ana kadar yapılan atamalarla ilgili olarak bir kişinin bile itiraz etmediğini söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir