DÜNYA - 31 Aralık 2011 Cumartesi 14:33

AYKUT KOCAMAN`DAN YENİ YIL MESAJI

A
A
A
AYKUT KOCAMAN`DAN YENİ YIL MESAJI

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sabah yapılan antrenman sonrası yeni yılın herkese sağlık, özgürlük ve mutluluk getirmesini temenni etti.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, antrenman sonrasında basın mensuplarının yeni yılını kutladı ve açıklamalarda bulundu. Yeni yılın herkese sağlık, özgürlük ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Kocaman, Fenerbahçe’nin yeni yılda da bütün branşlarda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ifade etti.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yapılan antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aykut Kocama, herkesin yeni yılını kutladı. Öncelikle geçen yıl elde edilen başarılara dikkat çeken Aykut Kocaman sonrasında ise yaşanılan sürece değindi.
3 Temmuz’dan itibaren yaşanılan sürecin sadece futbol takımını değil bütün kulübü etkilediğini belirten Kocaman, yenil yıl içinse şu temennilerde bulundu:
"2012 yılı ile birlikte inşallah takvim yaprağı değişir. 2012 yılı tüm insanlara sağlık mutluluk ve bugün itirabiyle özellikle canımız yandığı için bunu söyleyebilirim. Özgürlüğün ne kadar önemli olduğunu anladık. Yeni yılın özgürlükler getirmesini herkesin mutlu başarılı ve özgür bir şekilde hayatını sürdürmesi en büyük temennimiz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olan iyi bir yıl diliyorum."
Takımın ilk yarıdaki performansını değerlendiren Kocaman, "Ligin ilk yarısında iyi oynadığımız dönemlerde oldu, kötü oynadığımız dönemlerde oldu. Olumlu olumsuz taraflarımız vardı. Olumlu yönlerimiz daha fazlaydı. Olumlu yöndeki beklentilerimiz daha da artarak, yine şampiyonluğun en önemli adayı olduğumuzu söylüyoruz. Hem futbolda hem diğer branşlarda Fenerbahçe şampiyonlukların en büyük adayı. Dün basketbolcular Galatasaray maçında bunu bir kere daha gösterdiler. Dönemsel olarak seviyelerinin altında
olsalar da galibiyeti ne kadar istediklerini gösterdiler. Biz de aynı isteği göstereceğiz" diye konuştu.
Doğru transfer için yöneticilerin ellerinde gelen çabayı gösterdiklerini ifade eden Kocaman, Alper Potuk transferinde yaşananlar ile ilgili de, "Bir takım sıkıntılar var. Bu sıkıntıların aşılıp aşılmaması biraz da oyuncuya bağlı" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir