DÜNYA - 25 Aralık 2011 Pazar 14:16

BOBO BURSASPOR YOLUNDA

A
A
A
BOBO BURSASPOR YOLUNDA

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini kötü geçiren Bursaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın eski öğrencisi Bobo’yu takımda görmek istediği ve yönetim kurulunun bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
Lige verilen aranın ardından İstanbul’a giden Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, başkan İbrahim Yazıcı ile bir araya geldi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda eski Beşiktaşlı Bobo ile görüşmelere başlandığı öğrenildi. Brezilya liginde forma giyen Bobo’nun yüksek maliyetinin ise düşürülmeye çalışıldığı öğrenildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın ise eski öğrencisini takımda görmeyi çok istediği ileri sürüldü. İstanbul’da bir araya gelen tarafların tekliflerini sundukları öğrenildi.
HALİL ÇOLAK GÜNDEMDE
Öte yandan yardımcı antrenör Mutlu Topçu’nun ise Kasımpaşa forması giyen Halil Çolak’ı önerdiği öğrenildi. Sözleşmesi 2015 yılına kadar süren Çolak Holanda’da alt yapı eğitimini aldı. Forvet mevkiinde dikkat çeken Çolak, attığı gollerle Galatasaray’ında gündemine gelmişti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir