YEREL HABERLER - 06 Ocak 2012 Cuma 15:36

KAÜ’DE TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

A
A
A
KAÜ’DE TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİ

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ), Devlet Konservetuarı tarafından konser düzenlendi.
KAÜ Devlet Konservatuarı öğrencileri tarafından hazırlanan konserde Türk Halk Müziği’nin bir birinden güzel eserleri seslendirildi. Salondakileri büyüleyen konserde davetliler gönüllerince eğlendiler. Gece geç saatlere kadar süren konser beğeniyle izlendi. Davetliler zaman zaman söylenen türkülere eşlik etti.
KAÜ’ye bağlı Aynalı Köşk Konser Salonu’nda düzenlenen “Türk Halk Müziği Öğrenci Konseri” konserine Kars Vali Yardımcısı Ünal Coşkun v e eşi, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan ve eşi Prof. Dr. Ayla Özcan, Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak ve eşi, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Mitat Şahin, Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Sinan Bilgili ve eşi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç Dr. Mahmut Karapehlivan çok sayıda akademik, idari personel ve vatandaşlar katıldı.
Konser sonunda KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, eşi Prof. Dr. Ayla Özcan ve Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç Dr. Mahmut Karapehlivan tarafından konseri sunan öğrencilere çiçek verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir