YEREL HABERLER - 28 Aralık 2011 Çarşamba 15:30

ÖSYM VE AÇIK LİSE KOORDİNASYON OFİSİ AÇILDI

A
A
A
ÖSYM VE AÇIK LİSE KOORDİNASYON OFİSİ AÇILDI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ÖSYM ve açık lise koordinasyon ofisi açıldı.
Öğrencilere, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) ve Açık Lise konularında yardımcı olmak ve her türlü sorunlarını çözmek amacıyla Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi’nde hazırlanan ofisin açılışını onur konuğu olarak Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı.
Açılışta bir konuşma yapan Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Göral Erdem “Başkanım, ben buraya geleli 2 yıl oldu. Bu 2 yılda okulumuza en çok yardımı yapan, hep yanımızda olan kişi sizsiniz. Size ve belediye çalışanlarına teşekkür etmek istiyoruz. Hazırladığımız bu şiltin altında benim adım yok. Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve idarecileri adına bunu size takdim ediyor ve teşekkür ediyoruz” dedi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da “Bu sıralardan hepimiz geçtik” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü; “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizleri ne kadar sağlıklı ve eğitimli bir insan olarak yetiştirebilirsek bu bizim mutluluğumuz olur. Biz yöneticilerin en büyük görevi budur. Okula yapılan her yardımın sizler için yapıldığını bilin. Çok mutluyum. Elimizde daha çok imkan oldukça sizler için daha çok şeyler yapacağız. Bize bu güzellikleri yaşatmanız, bu hediyeleri vermeniz hepimizi zaten çok mutlu ediyor” diyerek teşekkür etti.
Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Göral Erdem, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a üzerinde “Bodrum Lisesi mezunu Mehmet Kocadon’a sevgilerle” yazılı bir kalem takımı hediye etti.
Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Halil Yılmaz okulda yapılan çalışmalarla ilgili olarak “Okulumuzda 8 yıldır yapılamayan bay-bayan öğrenci tuvaletlerinin modernize edilmesi ve ek hizmet binası çalışı yapıldı. Ayrıca Açık Lise’de okuyan öğrencilerimizin kitaplarını daha rahat almaları ve kayıtlarını daha rahat yaptırabilmeleri için Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’dan bir ofis rica etmiştik. Başkanımız okulların tatile girmesiyle birlikte tadilatı ve ek bina inşasını başlattı. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Okulumuza kayıtlı yaklaşık 2000 civarında öğrencimiz var. Bu ofisle Açık Lise’de okuyan öğrencilerimiz daha rahat bir şekilde kayıtlarını yaptıracak, kitaplarını temin edecek ve kimliklerini alabilecek” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Minibüs şoförleri özel servis kiralayan üniversite öğrencilerine kızdı, yol keserek darp etti Trabzon’un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförleri aracın önüne kesti. Servis sürücüsü ve öğrenciler, ilçe hat minibüsü şoförleri tarafından saldırıya uğrarken, öğrencilerin şikayeti üzerine yapılan çalışmada şüpheli 4 kişiden 2’si gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre ilçenin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü’nde öğrenim gören öğrenciler ulaşım sorunları nedeniyle özel bir servis kiraladı. Üniversite öğrencilerinin servis kiralamasına kızan minibüs şoförleri tarafından araçların önleri kesilerek durduruldu. Okul çıkışında durdurulan servis sürücüleri, öğrenciler ve minibüs şoförleri arasında yaşanan tartışmanın arbedeye dönüşmesiyle bazı öğrencilerin ve servis sürücüsünün saldırıya uğradığı öne sürülürken, öğrencilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Darp raporu alan öğrenciler şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 2 kişi gözaltına alındı Trabzon Valiliği tarafından yapılan açıklamada şikayet üzerine 4 kişi hakkında başlatılan tahkikat neticesinde 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, "İlimiz Sürmene ilçesindeki KTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin dolmuşlarda yer bulamadıkları için servis kiraladıkları gerekçesiyle, kiraladıkları özel servisin önü dolmuş şoförleri tarafından kesilerek servis şoförü ve içindeki öğrencilere tehdit ve hakaret edilip darp edildikleri yönünde sosyal medyada yer alan haberlerle ilgili olarak; servis şoförü ve darp edilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D., K.D., H.S., ve S.Y. hakkında cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.