YEREL HABERLER - 02 Ocak 2012 Pazartesi 09:59

BAŞKAN NEVZAT DOĞAN`DAN ŞAFAK VAKTİ TAKSİCİ ZİYARETİ

A
A
A
BAŞKAN NEVZAT DOĞAN`DAN ŞAFAK VAKTİ TAKSİCİ ZİYARETİ

İzmit Belediye Başkanı şafak vaktinde taksi duraklarını ziyaret etti. Doğan, sabahın saat 06.00’sında Halkevi mevkiinde bulunan Birlik ve Emek Taksi duraklarını ziyaret ederek taksici esnafıyla sohbet etti.
Birlik ve Emek Taksi Durak esnafları, İzmit’teki örnek taksi duraklarından kendilerine de yapılmasını isteyerek, ” Birçok taksi durağı sayenizde çok güzel oldu. Türkiye’de bir örneği olmayan taksi durakları projesinden bizim duraklara da uygulanmasını istiyoruz. Birkaç metrekarelik yerlerde hizmet etmeye çalışıyoruz” şeklinde sıkıntılarını dile getirdiler.
Başkan Doğan da hedeflerinin İzmit’teki bütün taksi duraklarını tek tip yapmak olduğunu belirterek, ”Taksi duraklarının iyileştirilmesi ve çalışanların daha sağlıklı ortamlarda görev yapmaları için proje hazırladık. Şimdiye kadar bir çok taksi durağında bu projeyi hayata geçirdik. Halkevi mevkiindeki Birlik ve Emek Taksi Durakları’nda da İzmit’in sembolü olan Saat Kulesi şeklindeki taksi durağından yapmak istedik. Fakat Anıtlar Kurulu, bölgenin tarihi yapısı nedeniyle projeye izin vermiyor. Bize kalsa hemen taksi duraklarını yapacağız. Sorunu aşmaya çalışıyoruz” dedi. Taksiciler, Doğan’a şafak vaktinde kendilerini ziyaret ettiği için teşekkür ettiler.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir