YEREL HABERLER - 08 Ocak 2012 Pazar 16:24

AYŞENUR İSLAM GENÇLİK KOLLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

A
A
A
AYŞENUR İSLAM GENÇLİK KOLLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam ve İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları’nı ziyaret etti.
Milletvekili İslam gençlerle gerçekleştirilen toplantıda, kendilerinin milletvekili seçilmesinden itibaren bugüne kadar ne gibi çalışmaların ve yasaların altına imza attıklarını anlattı. Ayrıca meclisin işleyişinden, meclisteki komisyonlardan, bürokrasiden ve kanun tekliflerinden bahsederek gençleri bu konuda bilgilendiren Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam, artık bürokrasinin vatandaşa kağıt taşıttırmak yerine vatandaşın problemlerini çözer hale geldiğini ifade etti.
Gündemdeki önemli meselelere de değinen Milletvekili İslam, tüm yasaların sadece bir kişi için değil söz konusu problemlerden muzdarip tüm kişiler için çıktığını söyledi. “Bir yasadan sadece bir kişi değil birçok kişi faydalanır ve nihayetinde yasalar, kanunlar herkese özel çıkar” diyen İslam gençlerin sorularını cevapladı. Toplantı sonunda teşriflerinden ötürü AK Parti Sakarya Milletvekili Ayşenur İslam’a teşekkür eden İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özden, ilerleyen dönemlerde milletvekillerimizin toplantılara teşriflerinin devam edeceğini ifade etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir