YEREL HABERLER - 29 Aralık 2011 Perşembe 16:51

CUMHUR SEVAL “ELE AVUCA SIĞMAZ” ADLI OYUNU KARS’TA SAHNEYE KOYACAK

A
A
A
CUMHUR SEVAL “ELE AVUCA SIĞMAZ” ADLI OYUNU KARS’TA SAHNEYE KOYACAK

Erzurumlu tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, Kars Belediyesi’ni ziyaret etti.
Teyo Emi lakaplı Erzurumlu tiyatro sanatçısı Cumhur Seval, “Ele Avuca Sığmaz” adlı 2 perdelik komedi oyunu Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır’da sahneye koyacak.
Ağrı Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu, Kars’a gelerek belediyeye geçti. Burada belediye yetkilileriyle sohbet eden Seval, “Ele Avuca Sığmaz” adlı oyunu Kars’ta da sahneye koymak için görüşmeler yaptıklarını belirtti.
Yaptığı espriler ve hareketleriyle herkesin gönlünde taht kuran Cumhur Seval (Teyo Emmi), Kars Belediyesi’nin Karslılara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.
Seval; “Kars Belediye Başkanlığı gerek konser ve gerekse Aşıklar Bayramı etkinlikleriyle vatandaşlarla bir araya geliyor. Bizde hazırladığımız 2 perdelik içerisinde argo sözlerin olmadığı Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun örnek motiflerinin işlendiği “Ele avuca Sığmaz” adlı oyunun perdesini Kars’tada açacağız. Bu konuda Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un yakın ilgisi var. İnşallah önümüzdeki günlerde Karslılarla biraraya geleceğiz” dedi.
Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu, Belediyeden ayrılarak İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay’ı da makamında ziyaret etti. Teyo emmi daha sonra Erzurum’a hareket etti.
Erzurum Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı ve yönetmenliğini Cumhur Seval ve Semih Yetimoğlu’nun yaptığı “Ele Avuca Sığmaz” adlı 2 perdelik komedi oyunu önümüzdeki günlerde Kars’ta sahnelenecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir