YEREL HABERLER - 09 Ocak 2012 Pazartesi 17:00

AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER GAZETECİLER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

A
A
A
AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER GAZETECİLER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yaptığı basın açıklamasında, gazeteciliğin günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olduğunu ve insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyon içerdiğini söyledi.
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunu, güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacağını belirterek, "Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu önemli misyonu yerine getirmek için her şartta görevleri peşinde koşan gazeteciler, doğal olarak, birçok zorlukla karşı karşıya bulunmaktadır. O nedenle gazetecilerin ekonomik ve sosyal imkanları hususu büyük önem arz etmektedir. Yönetimle halkın arasında bağlantı kuran, bilgi akışını sağlayan, toplumsal varoluşta yaşanılan tüm ayrıntıları her bireye eşit olarak ulaştıran basın camiamız, toplumun en önemli nesnel gerçekliğidir. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunu, güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır." dedi.
Milletvekili Başer "Toplumsal hayattaki etkinliğini gün geçtikçe arttıran, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan ve insanlara bilgi akışı sağlamak gibi çok yönlü bir misyonu gerçekleştiren basınımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir